La instal·lació s’ubicarà a l’anomenat sector R, entre el cementiri, Can Ganduxé i la carretera de Cànoves de la localitat


Les Franqueses construirà un pavelló central per poder absorbir la gran demanda esportiva. Així ho va anunciar l’alcalde de la localitat, Francesc Colomé, als micròfons de Vallès Oriental Televisió la setmana passada. L’augment de la població al municipi ha anat lligada a un augment d’activitat esportiva, també federada, fet pel qual el pavelló de Corró d’Avall, situat a la zona esportiva, s’està quedant petit. “Tenim problemes d’espai al pavelló de Corró d’Avall i necessitem un nou pavelló que es pugui desdoblar en tres espais i que sigui el central del municipi”, va apuntar l’alcalde.

Aquest serà el tercer pavelló del municipi, juntament amb el de Corró d’Avall i el de Can Prat, al centre Cultural de Corró d’Avall que s’inaugurarà properament. Tanmateix, aquest darrer, al ser un PAV1, és de mides més reduïdes i, per tant, només pot aglutinar esports amb pista petita, com bàsquet, mini-handbol, entre altres.

La instal·lació del pavelló central de Les Franqueses, que serà un PAV3, s’ubicarà a l’anomenat Sector R, entre el cementiri, Can Ganduxé i la carretera de Cànoves de la localitat. Properament el consistori iniciarà els tràmits urbanístics per engegar la construcció i preveu que en uns 4 mesos pugui començar a planificar el nou pavelló.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here