Les Franqueses construirà un nou pavelló pels equips de bàsquet

0
4465

El nou equipament, ubicat al Nou Centre Cultural de Corró d’Avall, servirà per descongestionar el pavelló de la zona esportiva municipal, que és utilitzat per 700 esportistes cada setmana


A partir del mes de juny del 2017, començarà la construcció, al Nou Centre Cultural de Corró d’Avall, d’un nou pavelló que està previst que sigui utilitzat majoritàriament pels equips de bàsquet de la localitat. Així ho ha anunciat l’alcalde franquesí, Francesc Colomé, a la presentació dels equips del CB Les Franqueses i el Patronat Municipal d’Esports.

Fa dos anys, l’Ajuntament de Les Franqueses va fer un procés participatiu perquè la ciutadania decidís què fer amb el macro equipament del Nou Centre Cultural de Corró d’Avall i la proposta guanyadora va ser que s’hi fes un Centre d’assistència primària, una biblioteca i un pavelló poliesportiu de tipus PAV1. “700 esportistes fan servir les instal·lacions del pavelló de Corró d’Avall setmanalment i creiem que era molt necessari construir un nou pavelló per descongestionar-les”, ha apuntat l’alcalde Francesc Colomé.

Així, per les dimensions de l’equipament serà un pavelló tipus PAV1, en el qual per l’espai del recinte no hi podran jugar ni equips d’handbol ni de futbol sala, però sí equips de bàsquet, voleibol i també de mini handbol, entre altres esports. Està previst, doncs, que sigui la nova seu dels equips de bàsquet de la localitat.

Properament l’Ajuntament traurà a concurs el projecte i està previst que el mes de juny del 2017 ja es puguin iniciar les obres. Aquest serà el segon pavelló de la localitat franquesina, que en un horitzó més llunyà també té previst construir-ne un altre.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here