El municipi franquesí acollirà, el 21 i 22 de gener, el Projecte Mundial de la Real Federació Española de Karate. La iniciativa és del Club Karate Nokachi de les Franqueses, que encapçalen Agustín Núñez i Montse Marín, en col·laboració amb la Federació Catalana de Karate


35008-800x800L’objectiu del projecte és proporcionar formació de caràcter tècnic i experiències competitives d’alt nivell a tots els esportistes i entrenadors participants. S’hi reunirant integrants de la Selecció Espanyola de Karate, la Selecció Andorrana i esportistes pertanyents a la Selecció Catalana de Karate, em la modalitat de kumite, categories cadet, júnior i sub-21 maculí i femení.

L’activitat servirà de preparació de les seleccions de la península de cara als compromisos del 2017, com el Campionat d’Europa de Sofia, a Bulgària, el mes de febrer. El Projecte Mundial acollirà un curs de Shiai Kumite d’alta competició impartit pel seleccionador nacional César Martínez Blanes. Paral·lelament, el diumenge es celebrarà una trobada entres els components de les selecicons i els clubs seleccionats.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here