Tres atletes de l’equip de Lliçà d’Amunt optaran a aixecar el Campionat, en el marc del 5è Duatló dels Pèlags, a Vilobí del Penedès. Una prova que també serà puntuable per la Copa Catalana i la Lliga de Clubs de l’especialitat


Albert Soley de Bigues i Riells, Mario Sinués de Lliçà d’Amunt i Jordi Bonet de Santa Eulàlia de Ronçana, seran tres dels membres del T-Bikes OXD Club Triatló que participaran al 5è Duatló dels Pèlags amb opcions de proclamar-se campions de Catalunya absoluts de duatló. A la prova hi participaran els millors duatletes de muntanya, amb la presència de campions mundials i estatals, i serà puntuable per la Copa Catalana i la Lliga de Clubs de l’especialitat.

A nivell col·lectiu, l’equip de Lliçà d’Amunt, que ara és tercer, confia en donar un gir a la classificació i tornar-se a posar líder de la lliga catalana de clubs. Els vallesans són a 8 punts del segon, el CT Lluçanès, i a 18 del primer, el Club Medina Triatló. Es presenta un campionat obert; això sí, es preveu molt disputat amb una dura lluita fins al final amb un resultat que, de ben segur, serà molt ajustat. Pel que fa a títol individual, Albert Soley i Mario Sinués segueixen segon i tercer del rànquing individual del Campionat, quan queden dues curses, així que ambdós tenen opcions de victòria. A banda de Soley, Sinués i Bonet, completen l’equip T-Bikes que participarà a la prova Dani Cuartero, Josep Mateu, David López i Xavier Gispert.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here