Un total de 35 motocicletes van prendre part a la prova celebrada al circuit Pere Duran de Santa Eulàlia de Ronçana


L’equip de Caldes de Montbui ‘Motos MRV’, de la categoria Proto, va ser el vencedor de la 9a edició de les 6 hores de resistència en Derbi Variant celebrada al circuit Pere Duran de Santa Eulàlia de Ronçana el passat dissabte.  La prova va estar marcada per l’emoció fins el darrer instant amb un final molt ajustat entre l’equip calderí, que va completar 156 voltes, i el conjunt ‘Autoescoles Granollers’ que va acabar a un minut del guanyador amb les mateixes voltes. El tercer lloc va ser per a l’equip ‘JCC Competició’ amb 145 voltes.

En categoria Sèrie la victòria va ser per a l’equip de Lliçà de Vall, ‘Va Lleva’t’, que va realitzar 140 voltes. Va completar el podi l’equip ‘AG Pro i FMC motors’ amb 138 voltes i el conjunt ‘La teja endurance’ amb 120 voltes. En categoria Local, l’equip ‘J.Costa Júnior Team’, format pel Jordi Rodés, l’Adrià Cunill i la Clàudia Redondo, tots ells joves d’entre 11 i 13 anys, es va adjudicar el triomf amb 131 voltes. Aquest mateix equip també va guanyar la categoria Júnior.

Aquesta 9a edició va comptar amb un total de 35 motocicletes, 10 menys que l’any passat. D’aquestes, 11 no van poder acabar la cursa per problemes mecànics. Segons el Moto Club Ronçana, organitzador de l’acte, unes 700 persones de públic van acostar-se fins al circuit Pere Duran. Aquest és el segon any que aquesta cursa té una durada de 6 hores i és parcialment nocturna, tenint en compte que les anteriors 7 edicions sempre havien sigut de 3 hores.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here