L’equip Inverse de curses de muntanya fitxa Roberto Heras

0
2708

L’exciclista professional, que des de fa dues temporades competeix en la modalitat de curses de muntanya, serà el dotzè membre de l’equip Inverse Trailrunning amb seu a Parets del Vallès i liderat pel vallesà Toni de Arriba, màxim responsable de la Cursa de la Vall del Congost


L’equip de curses de muntanya Inverse Team Trailrunning, creat el passat mes d’octubre, des d’avui gaudeix d’un nou membre: Roberto Heras. L’exciclista professional i actualment preparador físic, ja fa dues temporades que corre curses de muntanya empès pel seu germà, Miguel Heras, guanyador de múltiples proves a nivell mundial.

Roberto Heras ja ha participat en nombrosos ultra trails de muntanya i, a partir d’ara, correrà per l’equip Inverse Team Trailrunning, liderat pel vallesà Toni de Arriba, màxim responsable de la Cursa de la Vall del Congost. Precisament serà en aquesta prova, que tindrà lloc a Aiguafreda el proper 20 de març, que Heras i tot l’equip Inverse de curses de muntanya debutaran al complet i de forma oficial.

Un equip fet per guanyar

L’equip de curses de Muntanya d’Inverse es marca el repte de ser entre els millors i, amb Toni de Arriba com a director esportiu, ha compactat un equip amb corredors molt competitius que aspiraran a pujar al podi a totes les competicions que participin.equip inverse La gran estrella és Jessed Hernández, campió d’Espanya de curses de muntanya verticals el 2014, juntament amb la mallorquina Àngels Llobera, excampiona del món de la modalitat. Completen l’equip el garriguenc Miki Solé, Marc Carós de Ripoll, Marta Molist, Jonathan Mora i Manel Amor de Roda de Ter, Carlos Cera de Mataró, Andreu Simó de Torrelles de Llobregat, l’andorrà Joan Valls i el mateix De Arriba que, tot i els seus 49 anys, també participarà en moltes de les curses.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here