L’equip femení absolut de natació del CN Granollers torna a Primera Divisió, després de classificar-se en segon lloc a la Copa d’Espanya de clubs


Després de dues temporades a Segona Divisió, l’equip femení absolut de natació del CN Granollers ha aconseguit tornar a la Primera Divisió de la Copa d’Espanya absoluta de clubs. Una fita que van assolir en una competició celebrada del 5 al 7 de maig a Mataró, i on només els dos primers clubs classificats pujaven de categoria.

Les noies del Club Natació Granollers es van classificar en segona posició, després de sumar 816.5 punts, per sota del CD Gredos San Diego de Madrid, amb 905.5 punts, que comptava amb la mundialista Jimena Pérez. Ambdós equips femenins disputaran, la temporada vinent, la Primera Divisió. En tercer lloc i compartint podi, va quedar el CN Delfín de València, amb 733.5 punts.

L’equip granollerí estava integrat per Mariona Bosch, Luisa Mar Morales, Andrea Pérez, Andrea Seco, Judith Torras, Núria Vera, Tània Cid, Carla Seco, Carla Guitet, Júlia Pujadas i Laia Vera.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here