Laura Terradas es va proclamar subcampiona i Mercè Tusell va ser tercera. En categoria masculina el conjunt granollerí es va classificar en quarta posició


L’equip femení del Club Triatló Granollers s’ha proclamat aquest cap de setmana, a la sisena i darrera cursa de duatló de muntanya celebrada a Pèlags, campió de la lliga de clubs per cinquena vegada. El conjunt format per Laura Terradas, Mercè Tusell, Aina Picas, Mar Franco, Núria Ferrer i Laura Sararols, ha quedat per davant del Club Triatló El Prat i el Club Atlètic Igualada, que han estat terceres. Les granollerines han assolit també el Campionat de Catalunya absolut per equips per davant del Club Triatló el Prat i el Fasttriatlón.

Pel que fa els resultats individuals, Laura Terradas s’ha proclamat subampiona de Catalunya absoluta i Mercè Tusell que debutava amb el CTG ha estat tercera acompanyant en el podi a la guanyadora i l’actual Campiona d’Espanya, Laura Gómez (CMG. Ferrer-Hotels).

En altres categories el club granollerí ha sumat tres podis més; Biel Ferre ha sigut segon en categoria júnior i Sergi Sánchez i Laura Serrarols han sigut  tercers en Màster-50. D’altra banda, l’equip masculí format per David Malagón, Biel Farre, Oriol Forns, Jonathan Berrocal, Sergi Sánchez, Albert Torres, Martinia Sabater, Pedro J.Oliveros i Santi Ribot, s’ha quedat a un pas del podi, en el quart lloc, en aquesta edició de la Lliga de Clubs. Per davant s’han classificat el Club Triatló Lluçanes, el T-Bikes Triatló i el Club Medina Triatló.

Sigui com sigui, amb el primer lloc de l’equip femení i el quart del masculí, el Club Triatló Granollers es consolida com l’equip més fort de Catalunya en Duatló de Muntanya.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here