L’equip format per Laia Andreu, Encarna Nuñez, Nídia Boget, Ana Belén Garcia i Marisa Zapata es va proclamar campió de Catalunya de cros per equips. A banda, Laia Andreu va guanyar la prova individual i es va proclamar campiona de Catalunya absoluta


Jornada rodona pel Club Atlètic Granollers en el Campionat de Catalunya de cros celebrat aquest cap de setmana a Caldes de Malavella. L’equip granollerí va aconseguir el títol per equips del campionat i també l’individual, amb la victòria de Laia Andreu, que segueix en un estat de forma extraordinari. La corredora de Vic va dominar la cursa seguida de prop per Judit Pla, que no es va donar per vençuda batallant-li les 5 voltes que conformaven els 10 kilòmetres del recorregut. Al principi de la darrera volta, Andreu va llençar l’atac definitiu desfent-se de la seva rival, defensora del títol aconseguit l’any passat a Girona. Barbara Ramon, de l’agrupació Atlètica Catalunya, va completar el podi.

Pel que fa a la classificació per equips, la fantàstica actuació de Laia Andreu es va complementar amb el bon rendiment d’Encarna Nuñez, Nídia Boget, Ana Belén Garcia i Marisa Zapata, que van permetre al conjunt granollerí aixecar el títol de campiones per equips per una posició de diferència. Una fita històrica i és que és la primera vegada que l’equip femení de l’entitat assoleix aquest doblet. 

Destacar també la segona posició de l’equip júnior masculí encapçalat per Genís Ferrandez, que va finalitzar en 4a posició, tot i que va disputar-se la tercera fins la recta final.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here