Les gimnastes d'E4, amb Ariadna Torrent, Georgina Carol, Mireia Merino i Carolina Guxens, que van formar equip, a més a més d'Anna Bofill / CN GRANOLLERS

El conjunt integrat per Ariadna Torrent, Georgina Carol, Mireia Merino i Carolina Guxens es va classificar en primer lloc per equips 


Bon inici de temporada per a les gimnastes del Club Natació Granollers que militen a la categoria d’Edat Escolar. Els dies 11 i 12 de febrer es va disputar a Vic la primera fase d’aquest nivell, on l’equip E4 del CN Granollers (14 anys) es va alçar com a campió, així com també va sumar tres medalles d’or, dues de plata i tres de bronze.

L’equip E4 integrat per Ariadna Torrent, Georgina Carol, Mireia Merino i Carolina Guxens es va classificar en primer lloc per equips, i va aixecar així la copa d’aquesta 1a Fase del campionat d’Edat Escolar. Ariadna Torrent va aconseguir la medalla d’or en la classificació individual i en salt, a més a més d’una medalla de plata en terra. Or també per Georgina Carol en paral·leles, mentre que també es va penjar el bronze en la classificació individual. Mireia Merino va pujar al tercer esglaó del podi en terra.

En categoria D4 (13 anys), la gimnasta Lorena Fernández es va penjar dues medalles: plata en barra i bronze en paral·leles. Formant equip amb Aina Clariana, Mariona Guisado i Judit Peiro es van classificar en 9è lloc. El club granollerí també va tenir representació en categoria C4 (11-12 anys), destacant la 13a posició per equips de Georgina Burriel, Laia Carrillo, Jana Extremera i Berta Tornos.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here