Els de Pablo Quattrocchio, que competiran per segon any consecutiu a la segona divisió estatal, inicien la temporada amb l’objectiu de fer un pas endavant després d’haver quedat en sisena posició el darrer curs. Els granollerins han patit baixes destacades respecte l’anterior campanya que han contrarestat amb 7 nous fitxatges, dos d’ells procedents del planter


Aquest dissabte 14 d’octubre a les 16h, l’equip absolut del Club Natació Granollers disputa el primer partit de la lliga de Primera Divisió Estatal a casa, davant al Caballa de Ceuta, un conjunt veterà a la categoria. Per al CNG serà la segona temporada a Primera, on l’any passat va fer una excel·lent campanya, mantenint les opcions d’ascens fins al darrer moment i acabant en 6è, un lloc per sota que Caballa, el proper rival.

El darrer exercici, el Granollers va guanyar el Caballa tant de local com a domicili, i ara els dos equips es retroben en el primer partit de Lliga. Per a l’entrenador granollerí, Pablo Quattrocchio, es tracta d’un equip “ben estructurat i que, sens dubte, serà una prova de gran vàlua per a poder fer un primer anàlisi sobre l’estat de la nostra plantilla”.

L’equip granollerí s’ha renovat per aquesta campanya, degut a què ha tingut baixes de jugadors claus, amb el fitxatge de 7 jugadors. Els reforços són l’internacional argentí Guido Martino, de 19 anys, procedent del Club Provincial de Rosario; Enric Arnella, procedent del Club Natació Catalunya; Carldes de la Cerda i Nil Carreras procedents del Sabadell; Teo Soler, becat en el CAR i cedit pel Terrassa i els dos jugadors pujats de l’equip B, Dani López i Alberto Riesco. Per Quatrocchio l’objectiu és clar: “mantenir la categoria; tot i això, una vegada que l’equip estabilitzi el seu rendiment, avaluarem si és necessari canviar l’objectiu o mantenir-lo”, assegura.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here