El de Cardedeu ha llençat la plataforma emagicseduca en la qual s’ofereixen des de classes de repàs on-line per a tots els nivells educatius, la possibilitat d’aprendre nous idiomes, sense oblidar els jocs, manualitats, activitats artístiques o fins i tot exercicis de relaxació


CONSULTA AQUÍ LA PLATAFORMA EMAGICSEDUCA

El passat estiu va deixar la banqueta del BM Cangas en la que va ser la seva darrera aventura en el món de l’handbol. Ara amb el moment excepcional que vivim s’ha hagut de reinventar i aprofitant l’aturada obligada pel coronavirus ha creat una plataforma on-line per a ajudar les famílies amb nens a portar millor el confinament. Parlem de Magí Serra, de Cardedeu, entrenador d’handbol i també mestre de Secundària: “Els entrenadors hem de reinventar-nos i com que sempre m’havia dedicat al món de l’educació i havia estat en relació amb les famílies, després de donar-hi moltes voltes vaig tenir la idea de llançar la plataforma emagicseduca, apunta el vallesà, que ha estat professor de Secundària a centres de Sant Antoni de Vilamajor i Cardedeu.

CONSULTA AQUÍ LA PLATAFORMA EMAGICSEDUCA

L’exentrenador, entre altres, d’equips estrangers, o d’equips d’àmbit estatal d’handbol, ha volgut innovar oferint a les famílies un servei per a cobrir les necessitats educatives i lúdiques dels més petits durant aquests dies de confinament que s’estan fent eterns pels més petits de casa. Així, aprofitant el fet que està de moda fer un vídeo i penjar-lo arran del confinament, la seva plataforma ofereix quelcom més personalitzat, i és que tenint en compte les peticions de les famílies ofereixen les activitats per vídeotrucada. Un servei que s’afegeix al de classes de repàs on-line per tots els nivells educatius, classes també on-line, d’idiomes, jocs, manualitats, activitats artístiques i alguns tipus d’exercicis. Tot plegat amb un equip de professionals al darrere liderat per Serra: “Tenim un bon equip de treball però depèn del que ens demanin les famílies busquem professors amb un perfil molt concret per tal de satisfer les seves necessitats”, destaca el tècnic a La Jornada del Vallès.

Tot i llençar aquesta plataforma, Magí Serra, no perd de vista, en cap cas, el món de l’handbol i espera que, quan acabi aquesta situació d’emergència pel Coronavirus poder tornar a les banquetes. I és que amb només 39 anys, ja compta amb una llarga experiència en el món de l’handbol havent dirigit ja dos equips a la màxima divisió estatal, BM Cangas i Vila de Aranda, i tres equips lluny de l’estat, dos a Hongria, el Szese Gyor i el Balmaz, i un a Kuwait, el Kazma Club. “Si en el futur surt algun projecte que m’interessa segur que tornaré a entrenar però ara amb aquesta situació tot està parat i després ja veure’m què passa”, assegura el de Cardedeu a La Jornada del Vallès. De moment, tota la seva passió i il·lusió la té enfocada en el seu projecte educatiu on-line.

CONSULTA AQUÍ LA PLATAFORMA EMAGICSEDUCA


HEMEROTECA

Magí Serra, de Cardedeu, afronta un nou repte al BM Cangas

El segon repte de Magí Serra a la Primera Divisió d’handbol d’Hongria

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here