Un grup de socis del CF Mollet ha creat la plataforma “L’Elefant Rojo” per mostrar el seu absolut desacord amb l’actual gestió del president de l’entitat. És per això que han obert una campanya a Change.org perquè els socis facin palès el seu descontentament firmant un manifest a banda de recollir firmes de forma física


El manifest de l'”Elefant Rojo”

“Un grup de socis i sòcies del CF Mollet UE no estem d’acord amb la direcció que està portant al club, la Junta Directiva, amb el seu president Feliu Tura al capdavant, que actua com un autèntic dictador. L’Elefant Rojo remarca que cal fer un canvi de direcció a tots els nivells del club per garantir la sostenibilitat de l’entitat els pròxims anys i una situació que pot ser molt millor, en tots els aspectes del club: esportiu, social i econòmic. Per això hem fet un decàleg de la manera de fer d’aquesta Junta, per mostrar el nostre desacord i denunciar-ho i donar a conèixer a tothom, en les mans que tenim el nostre club”

El manifesta signat pels socis del club consta de 10 punts. Són els següents:

1.- Primer equip 2017-18, ja sumem 5 entrenadors
Es presenta un entrenador, Axel Vizuete, i jugadors que porta aquest entrenador i al cap d’uns dies, l’entrenador decideix marxar… i també 4 jugadors!!! què ha passat? Imatge del club nefasta. Es porta un altre entrenador, que qualsevol que sàpiga una mica de futbol,
sap que no anirà bé… Pretemporada desastrosa, l’entrenador de vacances 15 dies, sense fisioterapeuta ni encarregat de material, tota la pretemporada, mals resultats i 4 jornades de lliga i cessen a l’entrenador… Qui paga el contracte d’aquest entrenador, per 10 mesos? 3er entrenador; deixa el club als 6 partits, i més despesa… 4art entrenador, un altre que durarà 4 partits!!! 5é entrenador, avia’m quan dura doncs ja portem 5 entrenadors? Ara ja sumem 5 entrenadors en mig any!! Anem camí de rècord… quin desastre! Què va passar amb Pablo Nazabal? Qui és? Tres dies Director del CF Mollet UE i destituït? Per què? Aquests despropòsits, a dintre al vestidor han fet molt mal i els jugadors tenen un rendiment molt baix.

2.- Últimes eleccions de la Junta Directiva del club un desastre
El procés d’eleccions avançades, creiem que no va ser democràtic, ni com diuen els estatuts del club, que han de ser. Alguns exemples: Llista de cens de socis no oficial: Socis al cens sense comprovant que havien pagat la quota; socis que havien pagat la quota i no estaven al cens. Confirmat per l’aleshores tresorer del club. Junta electoral, constituïda sense seguir el que diuen els estatuts del club. El President de la Junta electoral, contínuament en contacte amb un candidat a President del club, quan ha de ser una persona imparcial? On s’ha vist que es reuneixi la Junta sortint del club , amb la Junta Electoral contínuament, en el transcurs del procés electoral? A la Junta Electoral hi havia el germà d’un directiu, que es presentava amb la candidatura del President actual. On està la imparcialitat? On està la democràcia? En el CF Mollet UE no… President: el club no és teu, es dels socis!!!

3.- Assemblea 2016-17 sense resultats econòmics
Informació distorsionada del balanç econòmic de la temporada 2016-17. En l’assemblea de la temporada 2016-17, no es diu la veritat dels diners que estan en els comtes bancaris del club. Es dona una xifra que no és la real. Perquè s’enganya al soci? Quin interès hi tenen? També el club ha rebut una multa de 150 euros per insults a l’àrbitre, en un partit de lliga, per part de la Direcció Esportiva del club. Com es que se li permet en un empleat del club aquest comportament? No hi ha conseqüències? Quina imatge estem donant? Qui paga la multa? Qui fa aquestes males gestions? l’entrenador que cessen? O les persones que l’han portat: President, Vicepresident, Director Esportiu? El responsable és el President. Aquests son els culpables de la vergonya que passem els socis!!!

4.- Fuga de patrocinadors
Molts dels patrocinadors que el club ha tingut en la seva història, han deixat d’ajudar al club per la manera de governar del President. Això és molt greu, ja que amb la situació econòmica que tenen els clubs de futbol, això pot tenir conseqüències molt negatives. Patrocinadors que han “fugit” del club per culpa del President: Mastercold, Recanvis Alfi …. El perjudicat és el club!!!!

5.- Junta Directiva de “palla”
És ben sabut que els membres de la Junta Directiva, no tenen ni veu ni vot en les Juntes que es fan al club. Les decisions les pren el President, “peti qui peti”, i qui no està d’acord, el President el “marca”, i ja ha begut oli… al cap d’unes setmanes, li fan la vida impossible, i poc després al carrer. Els directius del club actualment no pinten res, i en l’historia del club, tant del CF Zona Sud i el CF Mollet, hi ha hagut unes persones representatives del teixit social de Mollet i amb responsabilitat i útils pel club. Actualment els directius del club, tenen un paper d’autèntics “comparses”… Un cop fora del club, els directius sortints, són culpats del mal funcionament i van parlant del que passa en el club, i això ens deixa, a tots els socis en molt mal lloc…

6.- Canvis constants d’entrenadors i coordinadors
Molts bons entrenadors i entrenadors han deixat el club, per no suportar més la manera de dirigir que te el president, en la seva feina. On s’ha vist que un President li digui a un entrenador que ha de jugar i en quin sistema han de jugar els equips, quins jugadors han d’anar a un altre equip, etc. Aquest intervencionisme fa que els professionals del futbol, no ho aguantin i hagin de marxar sense haver pogut complir els objectius esportius del club.
Cada temporada, hi ha entrenadors que marxen per la pressió excessiva que se’ls hi posa i alguns que se’l cessa, per caprici del President. El Cf Mollet UE està perdent un potencial esportiu, ja que moltes vegades aquests entrenadors-coordinadors, han anat a altres clubs hi han triomfat amb els seus mètodes. Aquestes decisions, reforcen els rivals de la comarca i debiliten el potencial del CF Mollet UE. Aquestes persones, quan surten del CF Mollet UE, expliquen com de malament ho han passat i que no hi tornaran mai, havent-hi aquest President. Els socis, hem d’escoltar autèntiques barbaritats del funcionament del club, d’aquestes persones. Tants professionals del futbol no poden estar equivocats…

7.- Es carreguen el conveni del CF Mollet UE amb FC Barcelona i CF Damm
El Coordinador de fa algunes temporades, Otger Canals, va aconseguir fer un conveni amb el FC Barcelona pel futbol base del club. Actualment aquest conveni està en perill per la mala gestió del President. En la primera jornada de Lliga Nacional juvenil, el FC Barcelona va guanyar 4-0 al nostre juvenil. El CF Mollet UE va impugnar el partit per alineació indeguda d’un jugador del FC Barcelona. Evidentment, el FC Barcelona no va ocórrer en cap anomalia en la alineació i el comitè de competició va donar la raó al FC Barcelona. Resultat: conveni en perill de finalització, esportiu i econòmic, i ridícul majestuós davant el FC Barcelona. L’any 2009 es va signar un conveni de col·laboració amb CF Damm. Aquest conveni actualment ha deixat d’estar vigent, per la mala gestió, ja que CF Damm no vol saber res de la manera de fer d’aquesta Junta Directiva.

8.- Sense relacions amb institucions
Les relacions amb l’Ajuntament són a hores d’ara, molt deficients pel comportament del President envers els responsables d’esports que vetllen pel bon funcionament de les entitats esportives de Mollet. No es tracta aquestes persones amb el respecte suficient.
Les relacions amb les altres entitats esportives de Mollet no existeixen, ja que ningú vol saber res, de comportaments i idees d’aquest President. A la comarca del Vallès Oriental, tots els clubs de futbol (TOTS) tenen una animadversió amb el CF Mollet UE, pel comportament poc respectuós que ha tingut el club, en els procediments que ha tingut el club, a l’hora d’anar a “fitxar” jugadors i amb les formes que ha tingut el CF Mollet UE, al tractar conflictes amb aquests clubs. Quan vas pels camps de futbol de la comarca i dius que ets soci del CF Mollet UE, no volen saber res de tu…

9.- Poc respecte amb la Zona Sud i el CF Mollet
Hem de tenir en comte, que el CF Mollet UE, neix el any 2000 de la fusió dels clubs CF Mollet i CF Zona Sud. Els antics socis i expresidents d’aquests 2 clubs, sobretot els de la Zona Sud, no es senten representats en cap moment pel club actual. A més la numeració dels carnets de soci no es respecta l’antiguitat dels socis i es posa una numeració, a caprici del President. Hi ha molts socis del club en temps passat, que han deixat de renovar el seu carnet pel poc respecte, que s’ha donat a les 2 entitats “mare” del club. Això es també, un greu perjudici econòmic… El club és dels socis!!

10.- Cap control dels diners
La roba que es compra des de el club; no hi ha un control total del stock i els “números” no quadren. També hi ha problemes amb els proveïdors del club, no es compleixen els acords acordats, per caprici del President. Qui controla aquests diners? El soci no te accés en aquestes informacions…

Per tot això i més, volem que ens signis aquest manifest, per mostrar el desacord dels socis del CF Mollet UE amb l’actual gestió del President de l’entitat.
Un altre Club Futbol Mollet és possible !!! Visca el CF Mollet UE !!!

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here