L’equip de l’Ametlla del Vallès, que ha tornat enguany a la màxima divisió catalana, conserva el bloc de les darreres campanyes amb la incorporació d’un nou entrenador i tres noves jugadores. Després de 5 partits, les vallesanes són quartes i encadenen tres victòries consecutives, la darrera a la pista del Lleida (2-3), segon classificat


Després de dos anys, el sènior femení l’EduVólei ha tornat enguany a Primera Catalana. El conjunt de l’Ametlla del Vallès, que el mes de maig va assolir l’ascens amb Gustavo Kunda d’entrenador, conserva el bloc de l’anterior campanya i ha incorporat tres noves jugadores, a banda d’un nou tècnic, Emili Gutiérrez. “Tant a la pretemporada com en aquest inici de temporada hem tingut molt bones sensacions. Ha estat un inici molt intens, hem de seguir creixent i evolucionant”, assegura l’entrenador vallesà, que es mostra molt agraït per la confiança que ha depositat en ell l’entitat.

Una de les grans virtuts de l’equip és que és un bloc compacte amb fins a 7 jugadores que porten des de l’etapa infantil jugant juntes: “Veig les noies molt preparades. Tenen l’ADN de l’Eduvólei, pura intensitat, i són molt voluntarioses i tenen moltes ganes de treballar”, destaca Gutiérrez.

El cert és que l’equip està completant un bon inici de temporada, i és que després de perdre els dos primers partits, un triomf davant Mundet en la 3a jornada (3-2) va marcar un punt d’inflexió i les vallesanes han encadenat tres victòries consecutives, la darrera una meritòria victòria a la pista del Lleida, segones classificades, per 2-3, el passat diumenge. Amb aquest darrer triomf les de l’Ametlla del Vallès ocupen la 4a posició amb 7 punts, a un del Vilassar, a tres del Lleida, i a 8 del Voleibol Sant Just, que ha guanyat tots els partits.

Gutiérrez creu que l’equip està de sobres capacitat per assolir el repte de classificar-se per les fases d’ascens, tot i que primer es marca segellar la permanència i, això sí, té un objectiu per sobre de tots: “El meu objectiu és que l’equip es diverteixi competint. Això té a veure amb treballar amb molta intensitat i amb molta confiança i aprendre molt sense perdre la diversió. Hem de competir i passar-nos-ho bé”, destaca.

El proper diumenge, a les 10 hores, l’Eduvólei defensarà la 4a posició a la pista del CEV l’Hospitalet, 6è classificat amb només 1 punt menys.

Consulta aquí la classificació

C.E. Eduvólei Ametlla, prop de 10 anys formant esportistes

El Club Esportiu Eduvólei de L’Ametlla va néixer el juny del 2009 amb la voluntat de 40 famílies de crear un club de vòlei amb una filosofia concreta: educar els joves a través del seu esport preferit. L’objectiu esportiu d’Eduvólei no és la finalitat competitiva, sinó la metodologia d’entrenament basada en el rendiment i la disciplina per tal d’assolir l’èxit dins i fora de la pista.

C.E. Eduvólei Ametlla vol ser més que una entitat esportiva: des de l’àrea social, es treballa un programa de valors per promoure la solidaritat i la cultura de la pau on participen els jugadors i les seves famílies. La junta directiva està formada per pares representants dels equips de base i el cos tècnic, el qual està en contínua formació per exercir la seva tasca amb un segell de qualitat.
E= Emoció
D= Dedicació
U= Unió
V= Valors
O= Orgull
L= Lluita
E= Esperit
I= Il•lusió

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here