L’equip dirigit per Gustavo Kunda va vèncer el Sant Just per 3-0 i va assolir l’ascens matemàtic a la màxima categoria estatal de voleibol quan queden dues jornades per disputar-se


Dos anys després, l’Eduvólei l’Ametlla tornarà a jugar a la màxima divisió estatal. El conjunt dirigit per Gustavo Kunda va guanyar per 3-0 al Sant Just, en un partit disputat al pavelló vallesà aquest cap de setmana, i va aconseguir el gran objectiu de la temporada quan encara queden dos partits per acabar la competició. “Són un equip molt jove que té molta projecció i un futur enorme. La clau d’aquest ascens sens dubte ha estat la unió de l’equip, juguen juntes des d’infantils i s’entenen a la perfecció dins i fora del camp”, destaca el tècnic, Gustavo Kunda, a La Jornada del Vallès.

Un ascens que encara té més mèrit tenint en compte que ha estat un any complicat per l’equip, ja que el mes de novembre va plegar l’entrenador que havia agafat l’equip a principi de temporada. Tot i això, l’arribada de Gustavo Kunda va donar un plus al conjunt que ha anat creixent i lluitant al màxim fins a aconseguir l’ascens. Un cop assolit, l’Eduvólei es marca l’objectiu d’aconseguir el campionat; una fita que poden aconseguir avui a la tarda a la pista del Barberà, segon classificat. Sigui com sigui, el conjunt de l’Ametlla del Vallès ja pot presumir que l’any que ve serà l’únic equip del Vallès Oriental que competirà a la màxima divisió estatal.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here