La coordinadora del nou projecte serà Jessica Rodríguez, exjugadora de l’Espanyol, i amb experiència coordinant diferents projectes futbolístics


La temporada 2014-2015 va ser la darrera que l’EC Granollers va tenir un equip de categoria femenina. Únicament un primer equip, que va estar entrenat per Dani Sola i que aquella temporada acabaria desapareixent. Ara, després d’una temporada sense equips femenins, l’EC Granollers torna a apostar pel futbol femení. El primer pas ha estat la incorporació de Jessica Rodríguez, una exfutbolista i entrenadora de Parets del Vallès que serà la coordinardora de la secció.

El club vallesà començarà amb 4 equips de base i té la intenció de crear un futbol base potent per anar nodrint el primer equip.  Així, Rodríguez inicia una feina de captació per completar els quatre equips amb els quals començarà el projecte: des de prebenjamí fins a infantil-cadet. Per altra banda, la nova coordinadora del futbol femení de l’entitat també té previst formar un primer equip que pugui competir ja la propera temporada.

Jessica Rodríguez, de 28 anys, és una aposta personal del president del club, Xavier Abolafio, que vol potenciar el futbol femení a l’entitat. En la seva última etapa professional, Rodríguez va estar treballant a Hachinohe (Japó) coordinant el desenvolupament del futbol d’una regió i dirigint un equip professional. Com a jugadora va vestir els colors de l’Espanyol, l’Europa, el Sant Gabriel i el Sant Andreu i gaudeix d’un palmarès privilegiat: quatre lligues i dues Copes del Rei amb el conjunt blanc-i-blau.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here