Els de José Solivelles han assaltat el camp de la Fundació Esportiva Grama (1-2) posant així punt i final a una excel·lent temporada en la qual han acabat desens amb 61 punts, la segona millor posició a Tercera des que hi van tornar la temporada 2015-2016


Amb victòria i convencent. Així és com l’EC Granollers ha posat punt i final aquest migdia a l’Estadi Municipal de Santa Coloma de Gramanet a una temporada 2018-2019 que ha estat per emmarcar. Els de José Solivelles han assaltat el camp de la Fundació Esportiva Grama (1-2) amb gols de Víctor Díaz i Oriol Molins, aconseguint així acabar en 10a posició de la taula, la segona millor posició des que van tornar a Tercera Divisió la temporada 2015-2016.

“Ha estat una temporada molt bona, hem fet 61 punts que és una barbaritat i sobretot hem estat un equip molt fort fora de casa. Ens han penalitzat els resultats a casa, amb molts empats però crec que hem rendit a un gran nivell i l’any que ve volem seguir igual, aprenent dels errors i seguint amb aquest grup compacte de jugadors”, destacava José Solivelles als micròfons de Ràdio Granollers un cop acabat el partit.

El cert és, tal com apunta el tècnic de l’ECG, que l’equip ha tret uns grans números fora de casa, aconseguint 11 victòries, 4 empats i només 4 derrotes, amb un total de 37 punts, mentre que al Municipal del Carrer Girona la dinàmica no ha estat tan positiva amb 5 victòries, 9 empats i 6 derrotes (24 punts).

La intenció de l’entrenador, que té contracte en vigor, és seguir amb el projecte que ha fet revifar l’ECG. Va salvar l’equip quan tot feia pensar que baixaria a Primera Catalana, ha pogut fer un grup cohesionat i equilibrat que ha plantat cara a tots els camps de Tercera aconseguint una meritòria 10a posició final i l’any que ve vol seguir creixent amb aquest grup: “Mai he pogut entrenar un equip dos anys seguits i em ve molt de gust seguir treballant amb aquest grup de jugadors i créixer plegats”.

Consulta aquí la classificació 

Trajectòria EC Granollers darrers anys a Tercera Divisió

Temporada 2015-2016

17a posició

Temporada 2016-2017

8a posició

Temporada 2017-2018

17a posició

Temporada 2018-2019

10a posició

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here