FOTO: Emma Montané

L’empresa, especialitzada en gestió esportiva, serà l’encarregada de gestionar i dotar d’estructura professional durant quatre anys l’ECG. El nou model de gestió es començarà a implementar a partir de l’1 de juny


Ahir a la tarda va tenir lloc a les oficines de l’EC Granollers una roda de premsa en la qual el president de l’entitat, Xavier Abolafio, va anunciar que l’empresa Nama Sports serà, a partir de l’1 de juny, l’encarregada de gestionar i dotar d’estructura professional durant quatre anys el club granollerí. Segons Abolafio, per qüestions laborals els actuals membres de la junta directiva no poden dur a terme una gestió professionalitzada en el club, per aquest motiu han confiat en l’empresa Nama Sports per dur a terme aquesta tasca.

Així, Nacho Guerrero, director general de Nama Sports i Carlos Arean, futur director general de l’Esport Club Granollers, van ser els encarregats de presentar aquest nou projecte. L’objectiu d’aquest model de gestió es dotar de professionalització al club en tots els àmbits, des del primer equip a l’últim equip de futbol base, passant per l’àrea econòmica, social i comunicativa. A través d’aquesta gestió integral, el que es vol aconseguir també és crear un projecte de ciutat, ser un club obert cap a tot el texit social i tornar a recuperar l’essència de club referent a la comarca. Un projecte que es basarà en la gestió professionalitzada i que possarà especial èmfasi en la formació.

Durant les pròximes setmanes, l’Esport Club Granollers anunciarà els diferents professionals que s’incorporaran a l’entitat de la mà de Nama Sports.

Nama Sports, empresa catalana especialitzada en gestió esportiva. Dedicada fonamentalment al futbol formatiu i a la seva promoció, té molta presència especialment a Xina on és referència en termes de futbol base.

Carlos Arean. Director General de l’Esport Club Granollers. Porta dels dels 16 anys vinculat al món del futbol, sobretot en futbol base i gerència de clubs. La seva època més destacada la trobem al CE Sabadell. Hi va estar vinculat durant sis anys i els dos darrers va ser el director general de l’entitat del Vallès Occidental.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here