Martí Soler és un dels tres reforços que avui presentarà el club vallesà

A la ja anunciada incorporació de Narcís Barrera s’hi sumen la del davanter Kilian Villaverde, procedent de l’Hospitalet i el migcampista Martí Soler, procedent de l’Espanyol B


Segueix el degoteig d’altes i baixes a la plantilla de l’EC Granollers. El club granollerí, que ahir va anunciar la contractació de Narcís Barrera, procedent del CF Palamós, avui ha lligat dos noves incorporacions més: el davanter Kilian Villaverde, de 19 anys, procedent del CE l’Hospitalet, i Martí Soler, migcampista també de 19 anys procedent del filial de l’Espanyol. Tots tres jugadors seran presentats avui a les 19,30 hores a les oficines del camp del carrer Girona.

Els tres nous fitxatges s’afegeixen al d’Albert Grout,  procedent del Terrassa que es va incorporar al conjunt granollerí el 2 de gener. Grout, de 19 anys, va ser la primera incorporació amb Solivelles a la banqueta, que ha apostat per joves jugadors formats en alguns dels millors planters catalans per reforçar l’equip. És el cas de Kilian Villaverde, davanter ràpid amb gol procedent de l’Hospi i el migcampista Martí Soler, que arriba cedit pel filial de l’Espanyol per tenir minuts a Tercera Divisió. La joventut de 3 dels fitxatges contrasta amb l’experiència que aportarà Narcís Barrera, de 29 anys i amb àmplia experiència a la categoria.

Pel que fa al capítol de baixes, fins a 5 jugadors han deixat de formar part de l’equip des que Solivelles es va fer càrrec de l’equip: Diego Carrillo, Edu Domingo, Aimar Moratalla i els anunciats ahir, el davanter Javi Sánchez i el lateral esquerre Manu Moreno.

Aquest diumenge l’EC Granollers rep la Pobla de Mafumet, 7è classificat, a les 12 hores al camp del carrer Girona. Una bona oportunitat per veure en acció els reforços de l’equip granollerí que buscarà sumar els tres punts per sortir de la cua de la classificació.

Consulta aquí la classificació

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here