Els de José Solivelles podrien tancar aquesta campanya 2019-2020 obtant a l’ascens de categoria després que les entitats del grup 5 de la Tercera Divisió en què competeix el club granollerí hagin traslladat a la FCF una proposta: que aquesta campanya no hi hagi descensos i es disputi un play-off d’ascens a partit únic i en seu neutral per part dels 8 primers classificats quan es va haver de suspendre la competició


Tal com avança el periodista Toni Canyameras a l’edició d’avui del 9 Nou, l’EC Granollers podria lluitar per l’ascens a Segona Divisió B aquesta mateixa temporada. Els de José Solivelles podrien tancar aquesta campanya 2019-2020 obtant a l’ascens de categoria després que les entitats del grup 5 de la Tercera Divisió en què competeix el club granollerí hagin traslladat, per ampli consens, a la FCF una proposta en la qual aquesta campanya no hi hagi descensos i es disputi un play-off d’ascens a partit únic i en seu neutral. Hi prendrien part els 8 primers classificats quan es va haver de suspendre la competició en motiu del Coronavirus.

Tenint en compte que l’ECG era vuitè abans que es parés la competició, hi podria prendre part. Això sí, sempre que la Federació Espanyola acceptés la proposta que la FCF presentarà. En tot cas, serà com a molt a finals d’aquesta setmana quan l’ens estatal anunciarà la decisió definitiva sobre les competicions de Segona B i Tercera. Un cop es decideixi el futur d’aquestes divisions, la Federació Catalana decidirà sobre el futur de la resta de competicions d’àmbit català, tant les territorials com les de futbol base.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here