El camp del carrer Girona serà l’escenari el proper 30 de març de dos nous tornejos: El 1er Memorial Carlos Lopa de categoria escoleta, que se celebrarà durant el matí, i el 1er memorial Federic Gabarró, de categoria prebenjamí, que tindrà lloc a la tarda


Amb l’objectiu de recordar dues persones que van ser molt importants pel futbol base de l’EC Granollers, el club granollerí organitza el proper 30 de març al camp del carrer Girona el 1er Memorial Carlos Lopa i el 1er Memorial Federic Gabarró. El primer que tindrà lloc serà el Memorial Carlos Lopa, de categoria escoleta que se celebrarà de 9,30 a 12,30 hores. El torneig, que serà de futbol 5, comptarà amb la participació dels dos equips de l’escoleta de l’ECG i de 6 equips més de la comarca: CE Bigues, CE Llinars, Atlètic del Vallès, Olímpic La Garriga, CF Parets i l’Atlètic Polinyà.

A partir de les 13,30 hores començarà el 1er Memorial Federic Gabarró de futbol 7 i de categoria prebenjamí amb la participació de 8 equips: EC Granollers A i B, Escola RCD Espanyol, CF Lliçà de Vall, Atlètic del Vallès, CF Argentona, CF Caldes i Atlètic Polinyà. Els dos tornejos comptaran amb diversos sortejos valorats en més de 300€. Un cop acabin, a les 18 hores, el primer equip de José Solivelles s’enfrontarà al CF Gavà en partit corresponent a la 32a jornada de lliga.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here