La temporada passada l'ECG va perdre per la mínima al camp del Cerdanyola / FÈLIX SANCHO

Els d’Albert Càmara, que encadenen 5 derrotes consecutives, buscaran un punt d’inflexió al camp del conjunt del Vallès Occidental que els hi permeti escalar posicions a la taula


Retrobar-se amb la victòria. Aquest serà el gran objectiu que tindrà l’EC Granollers aquest proper diumenge (12 hores) al camp del CF Cerdanyola, després d’haver encadenat 5 derrotes consecutives que l’han fet baixar a la 17a posició de la taula, a només un punt dels dos darrers classificats. Tot i la mala ratxa de resultats, si bé és cert que a l’equip l’hi falta gol, els vallesans han completat bons partits i en més d’una ocasió no han merescut acabar perdent.

Per afrontar el matx, el conjunt granollerí tindrà les baixes des les darreres setmanes: Felipe Sá i Carles Mur, a la que s’hi afegeix la de Víctor Díaz, lesionat en el darrer partit davant el Vilassar de Mar. A banda dels lesionats, Càmara tampoc podrà comptar més amb un jugador que era fix a l’onze inicial, Cristian Hidalgo, que ha deixat l’entitat aquesta passada setmana per motius personals.

El rival dels granollerins, el Cerdanyola, encadena tres partits sense guanyar, havent sumat dues derrotes en les dues darreres jornades: 0-1 contra L’Espanyol B i 3-1 davant l’Ascó, en la darrera. El conjunt del Vallès Occidental és catorzè amb 11 punts, 4 més que l’Esport Club, que ocupa la 17a posició amb 7. En el partit de la passada campanya, van ser els locals els que es van endur els tres punts en un matx que va acabar 1-0 i en el qual l’equip de Granollers va merèixer puntuar.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here