L’EC Granollers incorpora una jove perla vallesana

0
359
Altimira ha defensat els colors de juvenil A del CE Sabadell aquesta darrera campanya / FOTO: CE SABADELL

Sergi Altimira, de Cardedeu, i format al Barça és un dels nous reforços que ha anunciat l’EC Granollers de cara a la propera temporada. Altimira, que arriba al camp del carrer Girona en qualitat de cedit pel CE Sabadell, juga d’interior dret i debutarà així com a sènior al club granollerí, després d’haver jugat amb el juvenil A del club arlequinat aquesta darrera campanya


L’EC Granollers segueix apostant fort per joves jugadors per reforçar l’equip de cara a la propera temporada. Si la setmana passada anunciava el fitxtage del lateral esquerre Arnau Arruebo, de 20 anys, i ahir el del lateral dret Adrià Pardo, també de 20 anys, avui l’entitat granollerina ha anunciat la incorporació, en qualitat de cedit, d’una jove perla vallesana Sergi Altimira, de Cardedeu, que debutarà amb l’ECG en categoria sènior. Altimira, que juga d’interior dret o de pivot i té 19 anys, es va formar al Barça, on va jugar en tots els equips de futbol 11 fins al juvenil B. En aquesta darrera temporada ha estat una peça clau del juvenil A del CE Sabadell que ha assolit l’ascens a Divisió d’Honor.

Per la seva part, Adrià Pardo, que juga de lateral dret i té experiència a Tercera Divisió, arriba al camp del carrer Girona procedent del Banyoles. Anteriorment havia jugat a Tercera amb el San Cristóbal i el Terrassa. En etapa juvenil havia defensat els colors del Girona i la UE Sant Andreu, després d’haver jugat en categories inferiors a la Gramanet, al Jabac i a la Damm.

A banda de les incorporacions d’Arruebo, Pardo i Altimira, l’ECG també ha incorporat Erbol Atavaev que puja del juvenil A. Per altra banda, l’entitat ja ha anunciat la renovació de fins a 10 jugadors: Ricky Alcántara, Víctor Morales, Pau Darbra, Ñito Martín, Oriol Molins, Àlex Castillo, Max Llovera, Alvaro Garcia, Guillem Pujol i Eloi Zamorano.

Pel que fa al capítol de baixes, l’entitat granollerina n’ha comunicat, fins al moment, un total de 7: Diego Garzón, Sergi Besonias, Marc Garcia, Joan Gual, Arnau Fortuny, Martí Serra i Alejandro Muñoz.Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here