Juan Castillo (vicepresident), Anna Alfonso (Vocal) i Pablo García (Vocal) són els nous membres de la junta directiva de l’Esport Club


La dimissió del fins ara vicepresident Jordi Codina i d’un dels vocals, José Bertrán, ha portat al President de l’EC Granollers, Xavier Abolafio, amb l’assessorament de Nama Sports a incorporar tres membres nous a la junta directiva. Davant d’aquesta nova etapa de reestructuració que està vivint el club, Abolafio va demanar a Nama Sports assessorament per construir una junta directiva que ajudi a potenciar el club.

Davant d’aquesta petició i seguint amb el model de gestió professional, arriben aquests tres membres nous a la junta de l’Esport Club Granollers: Juan Castillo (vicepresident), Anna Alfonso (Vocal) i Pablo García (Vocal). El primer d’ells, Juan Castillo qui ocuparà la vicepresidència del club. Nascut a Màlaga l’any 1951 té arrels a l’Esport Club Granollers, perquè es va formar en les categories de futbol base i va ser exjugador del primer equip. També ho va ser d’un dels equips col·laboradors del club, com és el Futbol Club Barcelona amb el qual està vinculat actualment a través dels seus veterans. En Juan serà una peça bàsica per ajudar a millorar l’àrea social del club.

El segon membre en incorporar-se a la junta de l’Esport Club Granollers és Anna Alfonso, que es converteix en la primera dona a formar part de la junta directiva de l’Esport Club Granollers. Nascuda l’any 1989, llicenciada en periodisme per la UAB i en Publicitat i RRPP per la UOC. Actualment treballa als serveis informatius de RAC1. Anna Alfonso ocuparà el lloc de vocal dins de la junta directiva. L’Anna aportarà tot el seus coneixements directament a l’àrea de comunicació.

I la tercera i última incorporació també és la d’un nou vocal. Es tracta de Pablo García, nascut a Granollers l’any 1983. Format a les categories inferiors del club, coneix bé el futbol de la comarca, doncs va ser exjugador del FC Cardedeu, UE Canovelles, Les Franqueses, CF La Torreta i CF Vilanova del Vallès. Actualment treballa com a informàtic i és el capità dels veterans de l’Esport Club Granollers. En Pablo, serà peça imprescindible per posar en valor la secció de veterans del Club.

Són les primeres incorporacions a la junta directiva del club d’ençà que Nama Sports es va fer càrrec de la gestió. Perfils totalment diferents, que responen a diferents necessitats del club i que encaixen en la idea de professionalització de l’entitat vallesana.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here