Els propers 6,7,8 i 9 de desembre el Municipal del carrer Girona serà l’escenari del torneig Nama Champions Cup 2018 de categories infantil i cadet en el qual hi prendran part equips de base punters catalans com RCD Espanyol, UE Cornellà o Jabac Terrasssa, entre altres i dos equips internacionals, el Birmingham City i la Selecció xinesa, dirigida pel granollerí Pere Garcia


Nama Sports i Esport Club Granollers han organitzat la primera edició de la Nama Champions Cup, un torneig de futbol base amb equips nacionals e internacionals. El Municipal del carrer Girona serà la seu de l’esdeveniment, el primer torneig d’aquestes característiques que té com a seu la ciutat de Granollers. El 6 i 7 de desembre es disputarà la categoria infantil i el 8 i el 9 la categoria cadet. Amb l’Esport Club Granollers com amfitrió els equips que formen el torneig són equips de primer nivell i referència en termes de futbol formatiu: RCD Espanyol, UE Cornellà, CF Reus, UE Sant Andreu, CE Mercantil, Jábac Terrassa, la selecció Nacional de Xina i el Birmingham City FC. Destacar que la selecció Nacional Xinesa, està dirigida per un granollerí com és Pere Garcia. (properament publicarem un reportatge sobre la tasca de Garcia a la Xina).

A més de ser un torneig de caràcter esportiu, és un torneig solidari, i és que es cobrarà entrada a un preu simbòlic de 2€ que servirà per els quatre dies. Tots els beneficis obtinguts aniran íntegrament destinats a l’associació contigo contra el cáncer femenino, dedicada a la investigació del càncer que afecta a la població femenina. (https://contigocontraelcancerdelamujer.org/)

Per altra banda, tota persona que ho desitgi, tindrà l’oportunitat d’apuntar-se al concurs fotogràfic creat especialment per aquest torneig. Un concurs de dos categories, una amateur per a nois de 12 anys a 18, i un altre professional per a majors d’edat. Els premis, com a la resta d’activitats també són atractius. Els participants de la categoria amateur opten a aconseguir la consola Nintendo Switch mentre que els participants de la categoria professional, opten a un premi de 1.000€.

Les bases d’aquest concurs fotogràfic seran publicades pròximament a la pàgina web del club així com a les sexes xarxes socials. A més, tots els assistents al torneig podran gaudir d’activitats lúdiques que faran més agradable l’estada al Municipal, com per exemple, posar a prova habilitats futbolístiques amb una sèrie de mecanismes o utilitzar diferents prototips de botes professionals. Durant aquests dies està previst que el club ampliï la informació sobre totes les activitats relacionades amb el torneig. 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here