Llovera ha estat 30 vegades internacional amb Andorra

El central Max Llovera, de 22 anys, procedent del FC Santboià reforça la defensa del conjunt granollerí i es converteix en el cinquè fitxatge


L’Esport Club Granollers ha anunciat avui el fitxatge del central andorrà Max Llovera de 22 anys. Llovera, arriba procedent del Santboià i malgrat la seva joventut ja ha debutat a la Segona Divisió B. El jove central, va passar la seva etapa com a juvenil al Lleida Esportiu B on va destacar. Les bones actuacions el van fer valedor de fer el salt al primer equip de Segona Divisió B. El 21 de setembre de 2016, amb 19 anys, va debutar a la categoria de bronze. Al primer equip del Lleida Esportiu hi va passar dues temporades. Després d’aquesta etapa, va marxar cedit a l’Horta per posteriorment recalar definitivament al Santboià, club on ha militat aquesta última temporada.

Internacional per Andorra, va debutar amb l’absoluta del seu país el 3 de setembre del 2015 just quan tenia 18 anys, des d’aleshores és un jugador fix en totes les convocatòries.
Llovera se suma als fitxatges de Víctor Morales, Sergi Besonias, Arnau Fortuny i ‘Ñito’, i a la incorporació d’Àlex Castillo que ha pujat del juvenil A. De moment, Llovera és el segon internacional per Andorra a l’actual plantilla de l’EC Granollers, juntament amb Marc Garcia, el qual el club encara no ha confirmat si seguirà la temporada vinent.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here