El president de la FCF, Joan Soteras, s’ha reunit amb els representants dels clubs per presentar la nova línia d’ajuts econòmics de la RFEF. Una trobada en la qual hi ha estat present Carlos Aurean, director general de l’EC Granollers


Els presidents i representants dels clubs catalans de Segona Divisió ‘B’ i Tercera Divisió s’han aplegat aquest dimarts a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, per mantenir dues reunions informatives i de treball sobre el nou programa d’ajuts econòmics de la RFEF ‘Impuls 23’. El president de l’FCF, Joan Soteras, ha encapçalat les trobades que han servit per explicar les línies d’actuació del projecte, així com per detallar les eines per la tramitació de les subvencions als clubs.

En les reunions, amb presència de Carlos Aurean, director general de l’EC Granollers, s’ha presentat el coordinador territorial de la RFEF a Catalunya a proposta de l’FCF, Josep Ayuso, responsable de realitzar les tasques de suport necessàries del programa ‘Impuls 23’ amb tots els clubs. Entre d’altres, el projecte contempla una dotació global superior als 30M€ per temporada durant el període 2019-2023, amb un creixement del 30% dels ingressos per als clubs de les dues categories. Les subvencions contenen partides fixes i variables, en funció de criteris com la participació dels equips a la Copa del Rei.

Altres continguts que s’han tractat han estat la convocatòria d’ajuts de drets audiovisuals per als equips de Tercera Divisió que han participat a la Copa del Rei; i la convocatòria d’ajuts del CSD referent a la seguretat social de clubs i esportistes.

Per la seva banda, també han intervingut en ambdues reunions els representants dels clubs catalans en les comissions de la RFEF, el president de la UE Cornellà i representant dels clubs de Segona Divisió ‘B’, Àlex Talavera; i el president del Santfeliuenc FC i representant dels clubs de Tercera Divisió, Albert Prieto.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here