L’entitat vallesana ha decidit canviar l’organigrama de totes les categories inferiors de cara a la temporada que ve i prescindir de Juan Antonio Dopozo, un dels principals artífex de la recuperació del futbol base de l’entitat


L’Esport Club Granollers ha fet oficial aquesta tarda el canvi de funcionament pel que fa al futbol base de cara a la temporada que ve. Si fins a dia d’avui l’entitat granollerina gaudia d’un director tècnic, un coordinador de futbol 7 i un de futbol 11, a partir de la temporada vinent el club tindrà un coordinador per cada categoria i un coordinador general que serà Joan Argemí. En el nou organigrama el coordinador de cada categoria serà l’entrenador de l’equip A de cada una d’elles.

Un dels principals artífexs de la recuperació del futbol base de l’entitat en els darrers anys, Juan Antonio Dopozo, que portava 6 anys a l’entitat, deixa el club per discrepàncies amb la directiva que ha decidit no comptar amb els seus serveis. Dopozo era el coordinador de futbol 7 i la junta li va comunicar que no comptava amb ell per la pròxima temporada. Javi Sánchez que era el coordinador de futbol 11 passarà a ser el coordinador de la categoria cadet i entrenador del cadet A.

Així, Alfonso Sánchez serà el coordinador de la categoria pre-benjamí, Manuel Rivas coordinador de la categoria benjamí, Jorge Fabian d’alevins, Aitor Calero d’infantils, Javi Sánchez de cadets i Toni Sánchez de juvenils. Uns canvis a l’organigrama del club que començaran a ser efectius a partir de la temporada vinent.

organigrama

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here