Raúl Vilaseca, exentrenador del CF Caldes, entre altres, que va arribar al club granollerí el mes de novembre, està construint un equip que barreja veterania i joventut, a banda d’haver canviat l’staff tècnic


CONCERTEl mes de novembre passat Raúl Vilaseca s’incorporava a l’Atlètic del Vallès com a míster per tal de refer la mala dinàmica de resultats i assolir l’objectiu de la temporada: la permanència. Finalment l’equip va acabar en 14a posició amb 33 punts, amb un balanç de 10 victòries, 3 empats i 21 derrotes. Enguany, però, Vilaseca vol fer un pas endavant i ha renovat l’staff tècnic i ha fitxat un bon nombre de jugadors joves per tal que creixin amb el nou projecte. Així, segueix David Ramos de segon i el nou fisioterapetua serà Antonio Jiménez i el nou entrenador de porters Àlex Pina.

Pel que fa a les incorporacions, han pujat Burama Danjo i Mamadou Cissé del juvenil A, i han fitxat Kevin Aguayo, Sergio Moreno, David Sabaté i Àngel Rueda del juvenil de l’EC Granollers; Àlex Montero del juvenil del CE Llerona; Marc Garrido del CF l’Ametlla, Kevin Aguayo del CF La Torreta; Serigne Silla, Joel Pinto i Roger Nuñez del CF Santa Eulàlia de Ronçana i Carles Meca del Club Atlètic Lliçà d’Amunt.

Àngel Rueda és un dels 4 jugadors procedents del juvenil A de l’EC Granollers que s’incorporen al primer equip de l’Atlètic del Vallès

“Després de més de mitja temporada dirigint l’equip hem decidit que cal una rentada de cara per la propera temporada. Hem fitxat jugadors molt joves, ja que creiem que la fòrmula de barrejar joventut i veterania és una bona fòrmula per competir”, destaca Raúl Vilaseca que es marca el repte d’acabar a mitja taula la propera campanya: “No volem patir com ha passat les darreres temporades que ens hem jugat la permanència les darreres jornades. Volem construir un bloc compacte i anar construint un projecte sòlid, amb il·lusió i amb moltes ganes”, assegura el roquerol.

A diferència d’altres temporades que l’equip començava la pretemporada una setmana abans de l’inici de competició, enguany el primer equip de l’Atlètic del Vallès començarà els entrenaments el dilluns 5 d’agost.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here