David Montiel ‘Monti’ i Dani Conde seran els tècnics del primer equip del conjunt granollerí la propera temporada


Després d’haver-se salvat del descens pels pèls en la darrera campanya al grup 9 de Tercera Catalana, l’Atlètic del Vallès renova el projecte del primer equip per fer un pas endavant la propera temporada. I ho fa amb els fitxatges de David Montiel ‘Monti’, que serà el primer entrenador, i Dani Conde, que serà el segon. Tant ‘Monti’ com Conde, tot i la seva joventut, són exjugadors amb una àmplia experiència en el món del futbol que tindran la missió d’engegar un projecte engrescador amb el club de la capital vallesana. “Ens fa molta il·lusió aquesta nova aventura, estem molt agraïts al club per donar-nos l’oportunitat d’entrenar l’equip”, apunten a La Jornada del Vallès.

La idea és continuar amb una base de l’equip i reforçar-lo amb jugadors de qualitat i compromesos de la comarca. Els tècnics estan treballant en acabar de perfilar la plantilla: “Tenim la sort de l’ajuda del club, estem molt contents del suport del president i de tota la gent de l’entitat, estem començant a treballar i estem molt a gust”, destaca Dani Conde.

Els nous entrenadors de l’equip granollerí es van conèixer a la Penya Blanc i Blava de La Roca del Vallès, equip del qual ‘Monti’ n’ha estat entrenador les dues darreres campanyes i jugador les dues anteriors. Va ser en l’etapa de jugador al club roquerol quan van coincidir amb Conde. El que serà el primer entrenador té una llarga trajectòria en el món del futbol, mentre que Conde, tot i els seus 24 anys, té un currículum immillorable en la seva etapa de futbol base.

‘Monti’, format al Mataró, va jugar la major part de la seva carrera en equips de Tercera Divisió. Va debutar amb 18 anys amb el Cerdanyola de Mataró a Tercera i posteriorment va jugar al Saragossa B, al Mataró, al Vilassar de Mar, al Júpiter, a l’EC Granollers, al Blanes, al Sant Celoni i al Vilassar de Mar de nou. Durant els anys de jugador en actiu va assolir diversos ascensos, un amb el Vilassar, de 1a Catalana a Tercera, un amb el Granollers, de 1a Catalana a Tercera, i també tres consecutius amb el Blanes, un equip format per exjugadors de Primera Divisió fet a cop de talonari. Va penjar les botes després de la seva segona etapa a Vilassar. Enginyer industrial i professor de professió, ha seguit vinculat al futbol des de la seva retirada del futbol amateur.

Per la seva part, Dani Conde és un vell conegut de l’Atlètic del Vallès. Va ser el seu primer equip, en el qual va donar les primeres passes en el món del futbol abans de fitxar pel Mataró. Posteriorment va jugar 4 anys a les categories inferiors del FC Barcelona, on va coincidir amb la quinta de Rafinha i Deulofeu, entre altres. El seu darrer equip va ser en el futbol base del Saragossa, però una lesió li va fer abandonar el futbol base de primer nivell i posteriorment també el va deixar de forma definitiva. “Tenim molta complicitat i m’agrada molt la seva visió del futbol. Tot i la seva joventut, té molta experiència per tots els clubs de primer nivell en els quals ha estat”, destaca ‘Monti’.

Així, la idea del nou projecte és que el primer equip de l’Atlètic del Vallès faci un pas endavant construint un projecte a llarg plaç que té com a objectiu que l’equip granollerí es pugui afiançar a la categoria per aspirar a cotes més altes en un futur.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here