Blai Ramirez i Blanca Lucas de l’Associació Granollers Esportiva es van endur el premi a millors esportistes granollerins sènior, mentre que Marcos Gil i Carla Seco del CN Granollers van ser els vencedors en la categoria de promesa


La sala Tarafa de Granollers va ser l’escenari ahir al vespre de la festa de l’esport granollerí 2015. Una festa en la qual els premis principals van ser pel club de bàdminton de la ciutat, l’Associació Granollers Esportiva, i pel Club Natació Granollers. El premi a millor esportista sènior va ser per Blai Ramirez, que no va poder assistir a l’acte, i en categoria femenina per Blanca Lucas, ambdós membres de l’AGE. Ramirez és l’actual campió d’Espanya i de Catalunya individual absolut, i Blanca Lucas és campiona de Catalunya en dobles i individual i també subcampiona d’Espanya en les dues modalitats.

En categoria promesa Marcos Gil i Carla Seco, del CN Granollers, van ser els guanyadors. Gil s’ha proclamat aquest passat 2015 doble campió de Catalunya en 200, 400 i 1.500 metres lliures, resultats idèntics als que ha aconseguit en els campionats estatals. Per la seva part, Carla Seco, que gaudeix d’una beca al CAR de Sant Cugat, ha estat doble campiona de Catalunya en 50, 100 i 200 metres lliures i també en 100 metres esquena. Seco també ha estat campiona d’Espanya en 100 metres lliures i 100 i 50 metres esquena. Dos esportistes amb una carrera per endavant molt prometedora, que la Ciutat de Granollers va voler premiar amb un guardó que en l’edició de l’any passat ja va aconseguir un membre del CN Granollers, Agustí Pericas.

Els dos clubs guanyadors també van tenir esportistes finalistes que van optar al guardó. El CN Granollers amb les sincronistes Cecília Jímenez (sènior) i Lídia Vigara (promesa) i l’Associació Granollers Esportiva amb Armand Rodríguez en categoria promesa. Els altres finalistes van ser Ferran Solè (sènior) i Pau Navarro i Martina Capdevila (promeses), del BM Granollers. Tancaven el capítol de finalistes Unai Doncel del Club Judo Granollers i Laura Terrades, del Club Triatló Granollers.

Durant la cerimònia, a banda de guardonar els quatre millors esportistes de 2015, l’Ajuntament de Granollers també va reconèixer diverses entitats o personalitats per la seva tasca esportiva i implicació a la ciutat. Va ser el cas del Club Petanca Granollers, del corredor de muntanya ‘Paquito‘ Pérez, dels marxadors Raquel León i Mario Viñas, de la pilot de ‘dirt track‘ Èlia Gibert i del pilot de cotxes David Lloret. Per altra banda, el premi a l’esportivitat Joan Creus va ser per un entrenador de futbol formatiu valencià de la Vall d’Albaida. Granollers va voler premiar l’entrenador Adrian Cebrián per un gest abans d’un partit que disputava el seu equip contra un rival amb jugadors de primer any que sempre acabava golejat. El tècnic els va demanar que es posessin al lloc dels seus rivals, que no els pressionessin i que no celebressin els gols. Un gest que es va fer viral i que Granollers va voler reconèixer amb el seu premi a l’esportivitat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here