o El pavelló de Corró d’Avall va ser, com cada any, l’escenari de la presentació dels 21 equips del club franquesí, que enguany gaudeix d’una família de 280 persones. Per primera vegada a la història, l’entitat compta, com a mínim, amb un equip per cada categoria, tant masculí com femení


FOTOS: XAVIER SOLANAS

Ahir a la tarda va tenir lloc, en un pavelló de Corró d’Avall ple fins a la bandera, la presentació dels equips per la present temporada de l’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses. Enguany l’entitat compta amb un total de 21 equips, amb conjunts en tot l’handbol base, des d’escoleta fins als equips sèniors, i l’equip d’Apadis, que conformen un total de 260 jugadors. “Per primera vegada a la història del club, que es va fundar el 1959, hem aconseguit tenir tots els equips en cada categoria, tant en masculí com en femení i en algunes categories bàsiques, com  prebenjamins, benjamins i alevins tenim entre 2 i 3 equips”, destaca Rafael Rosario, president de l’entitat franquesina.

Unes xifres que demostren el bon moment que viu el club que, en els darrers 10 anys, des de l’entrada de la nova junta directiva, encapçalada per Rafael Rosario, ha anat creixent de forma exponencial fins a arribar a aquests 21 equips que són el nombre màxim que pot assolir. “Fa anys que treballem molt amb la base, amb les escoles de Les Franqueses, amb el torneig Coaliment, i hem aconseguit formar molts jugadors i moltes jugadores que passen per totes les categories inferiors”, assegura Rosario que posa èmfasi en “la gran crescuda que hi ha hagut d’equips femenins”. Amb una estructura de club més que consolidada, ara l’AEH LF és marca el repte de seguir creixent  ja no en quantitat, sinó en la direcció d’assolir la màxima qualitat. 

El club compta amb una vintena de tècnics i entrenadors

Com cada any, el club franquesí va aprofitar la presentació per entregar, als jugadors i entrenadors que porten una dècada a l’entitat, una placa commemorativa. Els premiats van ser Guillem Boada, Albert Portero, Pol Rosario i Mireia Grañana.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here