Els equips del club franquesí d'aquesta temporada / FOTO: Francesc Colomé
El pavelló de Corró d’Avall va ser, com cada any, l’escenari de la presentació dels 23 equips del club franquesí, que enguany torna a tocar sostre en quant a equips i gaudeix d’una família de prop de 400 persones entre tècnics i jugadors. Per segona temporada consecutiva, l’entitat compta, com a mínim, amb un conjunt per cada categoria, tant masculí com femení

Ahir a la tarda va tenir lloc, en un pavelló de Corró d’Avall ple fins a la bandera, la presentació dels equips per la present temporada de l’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses. Enguany l’entitat compta amb un total de 23 equips, amb conjunts en tot l’handbol base, des d’escoleta fins als equips sèniors, i l’equip d’Apadis, que conformen un total de 276 jugadors i 78 tècnics.  Aquesta és la temporada que el club franquesí gaudeix de més equips amb 14 de masculins (168 jugadors) i 9 de femenins (108 jugadores), i per segona temporada consecutiva compta, com a mínim, amb un equip per cada categoria, tant masculina com femenina.

“Continuem sent el tercer equip en llicències de Catalunya i el desè d’Espanya”, destacava José Ramírez, president de l’entitat des de fa pocs mesos. Precisament, el darrer president, Rafel Rosario, artífex del bon estat de salut del club, va rebre un petit homenatge sorpresa durant la presentació en reconeixement a la gran tasca que ha fet a l’entitat franquesina, en la qual va ser president 11 anys i en porta 16 a la junta: “Va ser tot un detall que no esperava i em va fer moltíssima il·lusió”, va apuntar Rosario.

Com cada any, el club franquesí va aprofitar la presentació per entregar, als jugadors i entrenadors que porten una dècada a l’entitat, una placa commemorativa. Els premiats van ser: Giovanna Tàpies i Sara Villamon (sènior femení), Sergi Colchón i Marc Uribe (juvenil masculí), Blai Bote, Marcel Daza, Esteve Pérez, Alejandro de los Santos, Javier Valera, Mario Vega (cadet mascuí).

A final de temporada, l’AEH Les Franqueses participarà a la Partille Cup, que se celebra cada any a Suècia. De l’1 al 7 de juliol, 8 equips de l’entitat prendran part al torneig internacional més important del món. “Hem fet un gran esforç per poder anar a la competició. De moment som 8 equips i crec que pot ser un gran premi pels jugadors i jugadores de final de temporada”, assegurava José Ramírez.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here