Esteves, primera per l'esquerre, serà la propera temporada àrbitra assistent a Tercera Divisió, a banda de ser-ho també a la 1a femenina

La col·legiada, resident a Mollet del Vallès, ha estat seleccionada per la UEFA per arbitrar al campionat sub15 femení de la CONCACAF que es disputa a Florida del 6 al 13 d’agost


L’àrbitra assistent de Primera Divisió Nacional Femenina, de la subdelegació del Vallès Oriental del Comitè tècnic d’àrbitres de la Federació Catalana de Futbol, Matilde Esteves,  es troba als Estats Units seleccionada per la UEFA per participar al Campionat sub 15 femení, organitzat per la CONCACAF, que se celebra a Bradenton (Florida) del 6 al 13 d’agost.

Aquesta designació es produeix després del seu pas pel programa CORE, pel qual Esteves va ser seleccionada aquesta temporada. El CORE, ‘Centre Of Refereeing Excellence’ és una iniciativa impulsada per la UEFA per ajudar a joves àrbitres i assistents europeus al fet que assoleixin, d’una manera més ràpida i eficaç, tots els mecanismes que els ajudaran a arbitrar en futurs partits internacionals. A banda de ser àrbitre assistent de la Primera Divisió femenina, Esteves també serà la única àrbitre assistent a Tercera Divisió.

En aquest mateix campionat també participen dues àrbitres de l’estat, que han estat integrades en el CORE: Zulema González (àrbitra principal) i Rita Cabañero (àrbitra assistent).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here