L’equip franquesí, que enguany estarà entrenat per Aarón Pérez, segon entrenador la passada campanya, ha incorporat sis noves jugadores, tres de les quals procedents del juvenil A de l’entitat


Després d’acabar el darrer curs en una meritòria 6a posició, el sènior femení del CE Llerona afronta una nova temporada amb la màxima il.lusió. Un equip que enguany estarà entrenat per Aarón Pérez, segon entrenador la passada campanya. “L’objectiu prioritari és millorar com a equip i individualment i, si ho aconseguim, els resultats arribaran. Intentarem competir al màxim tenint sempre molt present l’aprenentatge”, assegura el tècnic a La Jornada del Vallès.

Si el curs 2017-2018 el CE Llerona va fer 19 incorporacions, aquest nou exercici el conjunt franquesí conserva el bloc de l’any passat i, a banda de fitxar tres noves jugadores, ha apostat pel planter per nodrir el primer equip. Així, han passat a formar part del sènior tres jugadores amb molta projecció: Carla Valero, que destaca per la seva polivalència, Àlexia Cortés, jugadora molt desequilibrant que pot jugar en totes les posicions ofensives i Anna Masó, jugadora molt tècnica que pot jugar també en vàries posicions. Que pugin aquestes tres jugadores diu molt de la gran feina que s’està fent a la base. A banda, és un objectiu complert, ja que l’entitat vol que l’essència sigui formar jugadores perquè puguin competir al primer equip”, assegura Pérez.

Maria Hilaria és una de les noves incorporacions

L’equip, amb una aposta clara pel futbol associatiu, debutarà a la lliga el proper 15 de setembre al camp del Pradenc, després de diversos partits de pretemporada en els quals ha donat molt bones sensacions: “Veig molt bé l’equip. Tenen moltes ganes d’aprendre i millorar, s’exigeixen molt i assoleixen molt bé els conceptes que ensenyem. Aquest és el camí a seguir”, destaca el tècnic del conjunt franquesí.

A banda de les tres jugadores que han pujat del juvenil, les altres incorporacions han estat Maria Hilaria, Núria Serra i Yavila Rincón. Hilaria ha jugat tota la seva vida al Centelles on ha demostrat lideratge i qualitat durant moltes temporades. Jugadora amb gran projecció aportarà al conjunt molta qualitat i frescura en el joc ofensiu. Per la seva part, Núria Serra, que torna a l’entitat, és un reforç de luxe. Jugadora amb experiència a Nacional i Preferent en equips com La Roca o el Cerdanyola, aportarà molta qualitat i ‘frescura’ en el joc ofensiu. Per últim, Yavila Rincón, s’ha incorporat procedent de la UD Lourdes i aportarà força, coratge i intensitat defensiva.

Consulta aquí el calendari del CE Llerona al grup 2 de Primera Divisió

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here