La gespa actual es va instal·lar l’any 2007 i després d’11 anys d’ús continuat per part dels clubs de futbol locals i un cop superada la vida útil prevista, presenta un fort desgast que compromet la qualitat de les activitats que s’hi realitzen


El ple extraordinari de l’Ametlla del Vallès del 18 de juny va aprovar l’inici del procés de licitació per a la contractació del subministrament, instal·lació i manteniment d’una nova gespa artificial al camp de futbol municipal Josep Costa. El cost total és de 248.050€, que el consistori pagarà en 8 anys amb la modalitat de ‘renting’, i es preveu que es realitzin les obres a principis del mes d’agost. 

La gespa actual es va instal·lar l’any 2007 i després d’11 anys d’ús continuat per part dels clubs de futbol locals i un cop superada la vida útil prevista, presenta un fort desgast que compromet la qualitat de les activitats que s’hi realitzen. És per aquest motiu que el consistori ha decidit iniciar aquesta licitació i instal·lar una nova gespa artificial de nova generació, prèvia extracció de l’actual, reparació de la base asfàltica i modificació dels canons de rec.

Un cop instal·lada la nova gespa (6.700 m2), també es faran millores en l’equipament esportiu. L’empresa adjudicatària serà responsable del manteniment de la gespa artificial mentre duri el contracte.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here