El consistori ha aprovat el projecte de reforma i ampliació de la zona de vestidors del camp de futbol del parc de Ponent que tindrà un cost de 279.790 €


La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Granollers ha aprovat el projecte de reforma i ampliació de la zona de vestidors del camp de futbol del parc de Ponent. Les obres previstes tenen un cost de 279.790 €. Si a mitjans de novembre no hi ha hagut cap presentació de possibles esmenes i al·legacions, el projecte tirarà endavant. El beneficiari serà el CF Ponent, club que utilitza les instal·lacions. El darre canvi a les instal·lacions va ser al 2009 quan es va posar gespa artificial al camp de futbol 11.

El club de Granollers compta enguany amb 14 equips, comptant el primer equip, i gaudeix d’unes instal·lacions amb un camp de futbol 11 i un de futbol 7. El CF Ponent consta aquesta temporada 2017-2018 d’un equip femení de futbol 7, un primer equip, dos juvenils, dos cadets, un infantil, tres alevins, dos benjamis i dos prebenjamins.

 

A banda, el consistori destinarà 1.780.000 € del seu pressupost per l’any vinent a construir el nou camp de l’EC Granollers a Palou.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here