A banda de canviar els 320 seients, també s’ha pintat la graderia seguint amb les accions de renovació dels equipaments esportius que està realitzant el consistori


Després d’haver renovat completament el paviment del Pavelló de Can Noguera, fa aproximadament dos mesos, l’Ajuntament de La Garriga ha renovat aquesta setmana els 320 seients del recinte. Unes obres que també han servit per pintar les graderies i deixar el pavelló en unes condicions òptimes. El total del cost de les darreres obres ha estat de 5.000 €. 

Amb el canvi del paviment, la renovació dels seients i altres accions que s’havien fet fa temps, com el setè vestidor i el canvi de marcs i portes del recinte, el consistori dóna per acabades les accions de renovació pel que fa al pavelló de Can Noguera. La propera acció en aquest sentit serà al pavelló de Can Violí, el més antic del municipi. Està previst que aquest dijous el regidor d’esports, Joan Esteban, i els tècnics corresponents facin la primera avaluació del recinte per començar a treballar amb el projecte de renovació.

la mutua

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here