El consistori ha instal·lat un bol, un vas de formigó d’1,5 m de profunditat amb formes arrodonides, que se suma als elements existents des de la seva estrena, el 2014


Les pistes d’skate de Cal Gavatx compten amb un nou element per a la pràctica d’aquest esport. Es tracta d’un bol, un vas de formigó d’1,5 m de profunditat amb formes arrodonides, que se suma als elements existents des de la seva estrena, el 2014. L’ampliació d’aquest equipament esportiu s’ha consensuat amb els usuaris habituals després de constatar que se’n feia un ús intensiu i que el nombre de patinadors s’incrementava de manera continuada. 

El nou bol té 15 metres de llargària i 8 metres d’amplada en un costat i 7 en l’altre. El fons és arrodonit i està dividit en dues profunditats: 1,2 metres i 1,5 metres. També s’hi ha instal·lat un desguàs per evitar inundacions quan plogui. El pressupost de l’obra ha estat de 48.000 euros.

Les Franqueses aposta des de fa temps per aquesta modalitat esportiva i compta, des de fa anys, amb dues instal·lacions. La més antiga és la de Bellavista, rere l’Escola Bellavista-Joan Camps, que compta amb tres elements i va ser renovada durant el 2014. Des d’aquell mateix any, el municipi compta amb els 8 mòduls (quarters, rampes, funbox i planters) de les pistes d’skate de Cal Gavatx. De fet, aquestes pistes han estat la seu de diversos campionats com la 1a Competició d’Esports Extrems, el 2014, o el 1r Campionat d’Skate de les Franqueses. Amb l’ampliació de les pistes de Cal Gavatx es vol continuar apostant per una activitat que cada vegada té més practicants al municipi. 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here