L’Ajuntament de la Garriga ret un homenatge a Gil Carbonés

0
1077

El consistori garriguenc va homenatjar Gil Carbonés, proclamat el mes de novembre com a millor jugador del món 2015 per la Federació Internacional de Horseball. Aquest 2015, el jove vallesà va guanyar el campionat d’Europa de Clubs de Horseball per segon any consecutiu i per quarta vegada en la seva trajectòria esportiva


L’Ajuntament de la Garriga va homenatjar ahir a Gil Carbonés i Baldich, proclamat recentment millor jugador del món del 2015 per la Federació Internacional de Horseball, en un acte a la sala noble de Can Raspall.

El genet garriguenc es va proclamar el 2015 campió d’Europa de Clubs de Horseball per segon any consecutiu, amb el seu equip, el Club d’Equitació Esportiva Cardedeu. Un titol que aconseguia per quarta vegada en la seva trajectòria esportiva. A més, va ser el màxim golejador amb 13 gols i guanyador del títol al millor binomi amb el seu cavall.

Durant l’acte, el regidor d’Esports, Joan Esteban, va destacar el mèrit que suposa ser considerat el millor del món i el suport del consistori a tots els esportistes “siguin de la disciplina que siguin”. Esteban va agraïr que Gil Carbonés portés el nom de la Garriga per tot Europa.

Al seu torn, l’alcaldessa Meritxell Budó, va destacar l’exemple de lluita i superació de l’esportista garriguenc “que amb el seus valors de constància, treball i valentia ha demostrat que a més de bon esportista és una gran persona”. Carbonés va agrair el reconeixement i va prometre seguir treballant amb la mateixa determinació com fins ara.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here