L’AEH Les Franqueses anuncia nous fitxatges pels equips sèniors

0
448

El sènior femení ha anunciat tres incorporacions, Esther Torregrosa, Thaís Podall i Anna Cros mentre que el masculí ha anunciat el fitxatge de Quim Lozano, procedent del Sant Martí Adrianenc


Després d’haver assolit l’ascens a Lliga Catalana el passat 6 de maig, el sènior femení de l’AEH Les Franqueses treballa des de fa setmanes per afrontar la propera temporada a la màxima divisió catalana. La primera notícia va ser la renovació de Jordi Ausàs que dirigirà un any més un equip en el qual renovaran la majoria de jugadores però pot ser que tingui alguna baixa. En tot cas, l’entitat ja ha mogut fitxa i ha incorporat tres jugadores, dues d’elles amb experiència a Divisió de Plata, que donaran un plus de qualitat a l’equip.

El primer fitxatge que va anunciar el femení va ser el de la lateral Esther Torregrosa, que torna a l’entitat 7 anys després, havent jugat amb el BM La Roca i el Sant Quirze a Divisió de Plata. La segona incorporació va ser l’extrem Thaís Podall, que també té experiència a Plata amb el club roquerol i amb l’OAR Gràcia i a Lliga Catalana amb el Cardedeu. Per últim, avui el club franquesí ha comunicat la incorporació de la portera Anna Cros que torna al club on va començar després de passar pel Granollers on va aconseguir un campionat de Catalunya i disputar els sectors d’Espanya.

Per la seva part, el sènior masculí, que seguirà un any més dirigit per Óscar Ramírez, ha incorporat Quim Lozano. En la seva trajectòria destaca el Sant Martí Adrianenc, el Barça i la Selecció Catalana.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here