A la foto l’autora Carla Galisteo / FOTO: AE Ramassà

El club franquesí va donar exemplars del conte solidari ‘Adama’ editat pel seu projecte solidari a l’Àfrica, aquest any concretament a Gàmbia, a diferents comerços del municipi per tal que els regalessin als seus clients


AdamaAhir dia de Sant Jordi, tots els veïns i veïnes que van sortir a comprar als comerços de les Franqueses es van trobar amb un regal per la seva compra, un exemplar del conte “Adama” d’Alícia Giménez i Carla Galisteo, que també forma part de l’ONG Nutrició Sense Fronteres. El conte, editat per l’AE Ramassà dins el seu projecte solidari amb l’Àfrica, parla d’una noia gambiana que treballa a un centre sanitari per a mares i infants amb problemes de desnutrició. La noia en qüestió és l’Adama que és la protagonista, i en el llibre s’explica el treball de Nutrició Sense Fronteres amb els nens desnodrits del país, com resolen els problemes que els hi van sorgint i com arriba un equip de futbol europeu a jugar al seu país.

L’AE Ramassà va decidir donar 900 exemplars d’aquest conte solidari per regalar-los a les botigues de Les Franqueses del Vallès: “Ja que aquest any per culpa del Coronavirus no hem pogut viatjar a Gàmbia tal com estava previst, hem volgut que tothom qui anés a comprar al comerç local, que està treballant a totes i al peu del canó, pogués tenir un conte del Ramassà per Sant Jordi”, destaca Jordi Grivè, ideòleg del projecte solidari a l’Àfrica del club franquesí.

“Adama” es va editar inicialment per recaptar diners pel projecte del club a Gàmbia i Camerun, però l’entitat ha decidit destinar-los també a fer que aquest Sant Jordi tan atípic sigui també solidari. Aquest ja és el quart llibre solidari que edita l’AE Ramassà, des del seu viatge a Camerun. El club franquesí espera poder realitzar el viatge a Gàmbia, el setè que farà al continent africà, el proper any.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here