El partit que enfrontarà demà l’equip de Les Franqueses del Vallès contra el CNAPS, millor equip del país, està sent anunciat per la televisió estatal de Madagascar


La cinquena aventura solidària de l’AE Ramassà ja està en marxa. El passat 19 d’abril l’expedició franquesina va arribar a Madagascar on van tenir una gran acollida només aterrar a l’aeroport. D’allà, els 36 membres de l’expedició es van desplaçar fins a la seu estatal de Nacions Unides on els van rebre les autoritats.

L’endemà, l’equip de Les Franqueses va realitzar una visita institucional a l’ajuntament d’Antananarivo, capital del país, en la qual va conèixer els membres del club rival, el CNAPS.

El mateix dia 20 a la tarda, els vallesans van visitar l’escola de l’ONG Yamuna, amb la qual col·laboren aquest any, situada en un paratge meravellós entre arrossals.

Fa unes hores l’equip ha pogut realitzar un entrenament a l’escenari del partit, l’estadi de Mahamasina, amb seients per a 25.000 espectadors, situat a la capital, Antananarivo. El partit que tindrà lloc demà és un autèntic esdeveniment pel país africà que ho ha preparat tot a consciència. L’estadi obrirà bastantes hores abans del matx, i és que els primers 2.000 assistents tindran l’entrada gratuïta. Tal és la importància del partit que fins i tot la televisió estatal de Madagascar l’anuncia animant als aficionats al futbol a assistir-hi.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here