Els franquesins van caure per 5-1 davant els Dragons de Yaoundé / AE RAMASSÀ

L’expedició franquesina que porta des del 9 d’abril a Camerun, ja ha donat part del material solidari, ha posat la primera pedra de la biblioteca que portarà el seu nom i s’ha enfrontat als Dragons de Yaoundé a la capital del país africà


L’Associació Esportiva Ramassà ja afronta la recta final del quart viatge esportiu i solidari que l’ha portat enguany a Camerun. L’expedició, que va marxar el 9 d’abril i torna el 17, ja ha completat bona part de les activitats que tenia programades. El passat 11 d’abril, el club de Les Franqueses del Vallès es va enfrontar als Dragons de Yaoundé segons classificats de la lliga camerunesa amb un resultat final de 5-1 favorable als locals. Tot i això, fins el minut 60 el resultat era de 1-1, però finalment es va imposar la superioritat física dels africans que van acabar golejant el conjunt franquesí. Sigui com sigui, el més important no era el resultat, sinó l’experiència viscuda per uns i altres.

La roda de premsa posterior al partit davant els Dragons de Yaoundé / AE RAMASSÀ

En el viatge d’enguany un dels moments claus ha estat la primera pedra que el club franquesí ha posat a la biblioteca que portarà el seu nom. I és que el club vallesà ha recaptat prop de 9.000 € perquè la biblioteca que es farà a Kribi, en col·laboració amb l’ONG Insolàfrica, pugui ser una realitat.

La primera pedra per la Biblioteca #aeramassa a #kribi #cameroon #irrepetible @insolafrica

A post shared by AE Ramassa (@aeramassa) on

Un dels altre moments especials, a banda de l’entrega del material solidari i esportiu, ha estat l’entrega del llibre ‘El Somni d’en Jan’, a diferents nens de l’ONG Insolàfrica, que han pogut gaudir-lo i han pogut dibuixar en les il·lustracions en blanc i negre. Un llibre que va servir, a banda d’altres iniciatives, per poder recaptar fons per construir la biblioteca a Kribi. 

En el vídeo de la part inferior es poden veure les motxilles amb el material solidari que ha portat el club franquesí i com treballaven en equip per tal de portar-les a la seva destinació.

EL treball en equip és la clau de l’èxit #aeramassa #solidaritat #futbol

A post shared by AE Ramassa (@aeramassa) on

Quan l’expedició del club vallesà torni a terres catalanes, La Jornada del Vallès oferirà un ampli reportatge amb els protagonistes per tal d’acostar les vivències que han tingut lloc a Camerun en la quarta aventura solidària de l’AE Ramassà.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here