El club de Les Franqueses del Vallès segueix ampliant el seu projecte amb la creació d’un equip sènior femení de futbol 7


Amb el sènior masculí consolidat a Quarta Catalana i amb clares aspiracions d’ascens i amb el projecte solidari a l’Àfrica més viu que mai, l’AE Ramassà ha decidit apostar per la creació d’un equip sènior femení. Una idea que feia temps que la junta directiva tenia entre mans i que al llarg d’aquest estiu s’ha anat teixint per convertir-se en una realitat: “Teníem la il·lusió de fer l’equip i volíem fer un pas endavant, ja que era un buit que teníem. Som un club sense categories inferiors, estem creixent amb el projecte solidari a l’Àfrica, i hem volgut apostar fermament per la creació de l’equip femení”, destaca Pere Bufí, president de l’entitat a La Jornada del Vallès.

L’equip, que ja porta diversos entrenaments i ja ha disputat el primer amistós, estarà entrenat per Adrià Argemí, jugador del sènior masculí, que coneix a la perfecció l’entitat. Així mateix, el coordinador de l’àrea femenina serà Joan Argemí, amb llarga experiència en el món del futbol. 

Un conjunt de nova creació que estarà format majoritàriament per un bloc de jugadores que les darreres 6 temporades havien competit amb el Celtic Les Franqueses: “Amb el Celtic a final de temporada ja havíem decidit que l’etapa s’havia acabat. Va ser llavors quan ens vam reunir amb el Jordi Grivé i ens va proposar formar part de l’equip femení del Ramassà. Ens van presentar el projecte esportiu i solidari i ens va agradar tant que vam dir que sí a la primera”, explica Noelia Romero, una de les jugadores.

En un primer moment l’equip començarà sent de futbol 7, tot i que no descarten acabar creant un equip de futbol 11. De moment, però, ja s’han inscrit a la Federació Catalana i aquesta temporada ja competiran a la lliga amateur de futbol 7. 

El primer partit de la història del Ramassà femení

El passat 16 de setembre el camp del CF Montmeló va ser l’escenari del primer partit de la història del sènior femení del Ramassà. Un matx en el qual les d’Adrià Argemí van anar de més a menys, completant un gran primer temps i arribant al descans 0-3. A la represa, tot i que van ser les franquesines les que van gaudir de la possessió de l’esfèrica, el Montmeló va aconseguir retallar distàncies amb el 4-5 final. “Crec que tenim molt marge per millorar. Tot just va ser el primer partit i ens queda treballar moltes coses però vam tenir molt bones sensacions, amb molt bona connexió entre totes. Jo crec que tenim un bon equip i que ens entendrem molt bé”, assegura Almu Navarro, una de les 10 jugadores que van prendre part al primer partit de la història del Ramassà femení.

L’equip, que estarà conformat per 12 jugadores, entrenarà dos dies a la setmana, dilluns i dimecres, per preparar l’inici de la competició, que serà a mitjans del mes d’octubre.


La petjada contínua de l’AE Ramassà al continent africà

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here