El conjunt garriguenc, dirigit per Dani Prieto, va vèncer el Ponys de Barcelona per 4-3 en una final molt disputada i emocionant que no es va decidir fins als darrers minuts

L’equip de futbol sala femení de l’Associació Esportiva IES Manuel Blancafort de La Garriga va aixecar el passat cap de setmana, a les Borges Blanques, la Copa Catalana de nacional femenina per primera vegada a la seva història. L’equip, dirigit per Dani Prieto i amb Oliver Garvín com a coordinador, va vèncer el Ponys de Barcelona per 4-3 en una final molt disputada i emocionant que no es va decidir fins als darrers minuts. “La clau per haver guanyat la final ha estat la concentració durant tot el partit i el fet que les meves jugadores han sabut mantenir el cap fred i ser molt intel·ligents en la presa de decisions“, assegura Prieto, que té molt clara l’essència del seu equip: “Som un equip petit però molt ben avingut, que és com una petita família. Hi ha jugadores que porten 10 anys jugant juntes; és un grup amb molt compromís, amb totes les posicions compensades i amb molt bon nivell“, apunta el tècnic de La Garriga.

L’equip garriguenc, a la dreta de la imatge, juntament amb el rival a la final

Després de quedar terceres a la lliga, en la categoria nacional femenina de la Federació Catalana de Futbol Sala, les vallesanes es van marcar l’objectiu de lluitar per la Copa. Tot i que els hi va tocar un grup difícil a la lligueta de classificació, les de Dani Prieto van aconseguir acabar primeres i segellar la classificació per la ‘final four’. En el primer partit, celebrat el dissabte, van ser molt superiors al Balaguer, conjunt que van golejar per un contundent 5-1. Amb la moral pels núvols i conscients del seu potencial, les garriguenques van afrontar la final de diumenge amb la màxima confiança i amb els gols de Mariona Bonaga, Maria Sol, Clara Gustà i el darrer i definitiu, d’Elena Losantos, van aconseguir aixecar el primer títol de la història de l’entitat.

Un títol que és el fruit de la gran tasca que Dani Prieto i Oliver Garvin porten anys realitzant en el futbol femení formatiu de l’Associació Esportiva IES Manuel Blancafort. Amb la temporada ja finalitzada, les vallesanes jugaran el torneig d’estiu de La Garriga en el qual competiran sense complexes contra els equips masculins del poble.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here