L’entitat franquesina va presentar els seus 19 equips per la present temporada, que conformen un total de 260 jugadors i jugadores


Text: Redacció / Fotos: Xavier Solanas 

El passat dissabte va tenir lloc al pavelló de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall la presentació dels equips de l’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses. Enguany, l’entitat franquesina compta amb 19 equips, des de l’escola fins als dos equips sèniors i l’equip de la fundació Apadis, que conformen un total de 260 jugadors i una trentena de persones entre tècnics, fisioterapeutes i delegats.

La presentació va tenir lloc entre els partits dels dos equips sèniors que competeixen a Primera Catalana. L’equip femení, abans de la presentació, va guanyar per un contundent 36 a 11 al Molins de Rei i segueix líder destacat després d’haver guanyat tots els partits. Enguany, l’objectiu torna a ser l’ascens després de quedar-se a les portes la darrera temporada. aeh-les-franqueses8

Un cop feta la presentació, va ser el moment del sènior masculí, que va assolir l’ascens a Primera Catalana l’any passat. Els franquesins van vèncer al BM Granollers C per 28-27 i se situen en 8a posició de la classificació, amb un balanç de 3 victòries, 1 empat i 2 derrotes.

“Esperem que la temporada sigui igual de bona que l’any passat”, va apuntar a la Jornada del Vallès, Rafael Rosario, president de l’entitat. A banda de l’ascens del sènior masculí, el juvenil també el va assolir a Lliga Catalana, divisió en la qual competeix amb tres dels equips potents de Catalunya, Barça, Granollers i BM La Roca.

Rafel Soriano, president de l'AEH Les Franqueses, en un moment de la presentació / XAVIER SOLANAS
Rafel Soriano, president de l’AEH Les Franqueses, en un moment de la presentació / XAVIER SOLANAS

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here