Miquel Corbinos i Dani Pérez dirigiran l'equip de nova creació

Miquel Corbinos i Dani Pérez seran els responsables del nou equip que començarà competint a Quarta Catalana i debutarà el proper mes d’octubre 


L’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses va anunciar la setmana passada la creació d’un nou equip sènior per tal de donar continuïtat als jugadors que acaben l’etapa juvenil. Els tècnics de l’equip seran Miquel Corbinos i Dani Pérez, que compaginaran aquest projecte amb el juvenil i cadet femení, equips que ja estaven entrenant en la temporada passada. L’objectiu inicial serà intentar adaptar els jugadors a la categoria el més aviat possible, ja que la majoria de la plantilla serà de juvenils de segon any i sèniors de primer any. Tot i això, l’equip també comptarà amb la presencia d’algun jugador més veterà per ajudar-los en aquest procés.

Tal com apuntàvem, aquest nou projecte de l’entitat franquesina busca que els jugadors aprenguin i gaudeixin de l’handbol i puguin tenir un pont entre el primer equip i el juvenil, ja que la majoria de vegades el salt és força complicat. Com tot equip nou, el sènior masculí B jugarà a la categoria de 4a catalana i el seu debut serà el cap de setmana del 6 d’octubre contra el segon equip del Sant Andreu de la Barca. Un equip de nova creació que demostra la bona salut del club franquesí, que porta molts anys formant jugadors i jugadores d’handbol.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here