Ana Copado, tècnica del sènior femení i coordinadora del waterpolo femení, va arribar al club la temporada passada / FOTO: EDUARD BATLLES

Les granollerines, dirigides per la medallista olímpica Ana Copado, encapçalen el grup de la lliga catalana de 1a Divisió amb un balanç d’una victòria i un empat


Pas ferm de l’equip absolut femení del Club Natació Granollers en aquest inici de temporada de la lliga catalana de 1a Divisió. Les noies d’Ana Copado, que ja han disputat dues jornades, amb una contundent victòria davant el CW Sant Adrià i un empat amb el CN Vallirana, afronten una lliga on volen millorar la 7a posició que van aconseguir la temporada anterior.

De moment, amb aquests resultats encapçalen el grup en aquesta primera fase del campionat. L’ordre en l’atac i la intensitat en la defensa va ser essencial per a guanyar el primer partit amb el Sant Adrià, imposant-se per 4-14. En la segona jornada, malgrat que el Granollers va començar el partit amb força, el Vallirana va ser capaç de recuperar-se i empatar a 7.

Demà 27 d’octubre a les 19h, les d’Ana Copado disputaran la 3a jornada davant el CN Martorell a les piscines del club granollerí.

Una tècnica de luxe

Medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres del 2012, dues vegades olímpica, 19 temporades en actiu i 2 Copes de la Reina. Aquesta és la trajectòria de l’entrenadora del sènior i responsable del waterpolo femení del Club Natació Granollers, Ana Copado, de 37 anys. Una tècnica que porta una temporada al club amb l’objectiu de potenciar la secció femenina al màxim.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here