L’atleta del Club Atletisme Canovelles va batre el rècord d’Espanya de 1.000 metres en pista coberta el passat 5 de març a Sabadell amb un temps de 2’54”66De la Piedra amb el seu entrenador, Jordi Martos

Júlia de la Piedra, de Canovelles, va aconseguir aquest passat dissabte a la pista coberta de Sabadell el rècord de Catalunya i d’Espanya de 1.000 metres cadet en pista coberta, amb un temps de 2 minuts, 54 segons i 66 dècimes. D’aquesta manera, l’atletla del Club Atletisme Canovelles va superar el rècord que tenia Natàlia Rodríguez, considerada una de les millors migfondistes de la història d’Espanya, i també el que tenia Maria Teresa Gallego, que durava des de l’any 1984 (2’56”4), en el seu primer any com a cadet.

De la Piedra, entrenada per Jordi Martos, és una de les grans promeses de l’atletisme vallesà i català, i és que ja havia guanyat diversos Campionats de Catalunya de cros en categories inferiors, i gaudeix de la millor marca d’Espanya en 3.000 metres en categoria infantil. Serà precisament en aquesta distància en la que participarà al proper Campionat d’Espanya.

1 comentari

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here